NEWS

Poziv građanima za dostavu podataka o ukupnoj potrošnji energije na području grada Poreča

03.07.2018. 12:28; Učitavanja: 353; Početna / Obavijesti / Poziv građanima za dostavu podataka o ukupnoj potrošnji energije na području grada Poreča
anketa

U sklopu provedbe EU projekta Life SEC Adapt Grad Poreč – Parenzo, kao jedan od ukupno šest gradova Istarske županije, provodi aktivnost revizije Akcijskog plana energetski održivog razvoja Grada Poreča – Parenzo za period 2013. – 2020. godine. Kroz sljedećih nekoliko mjeseci cilj je utvrditi ukupnu potrošnju energije na području našega grada u području zgradarstva, prometa i javne rasvjete.

Temeljem ulaznih podataka koji će se prikupiti putem ove ankete, planirat će se čitav niz mjera kojima će se direktno poticati i sufinancirati povećanje energetske učinkovitosti, primjena obnovljivih izvora energije, uvođenje ekološki prihvatljivog prometa i javne rasvjete na području grada Poreča u periodu od 2020. do 2030. godine, a čime će se direktno utjecati na smanjenje emisija CO2  na području našega grada.

Cilj nam je planiranim mjerama obuhvatiti potrebe lokalnog stanovništva i djelatnosti, te nam je od iznimnog značaja od građana grada Poreča dobiti povratnu informaciju putem ispunjenog upitnika.

U papirnatom obliku, građanima grada Poreča – Parenzo anketni će upitnik biti dostavljen na kućnu adresu početkom mjeseca srpnja uz račune za odvoz smeća komunalnog poduzeća Usluga Poreč d.o.o..

Ispunjeni upitnik može se dostaviti osobno u pisarnicu Grada Poreča – Parenzo na adresu Obala Maršala Tita 4, poslati putem elektroničke pošte na adresu [email protected] ili isti popuniti u elektroničkom obliku putem linka: https://goo.gl/2Pa2kA, a najkasnije do 31. srpnja 2018. godine.

Mole se građani da ispunjavanjem anonimnog anketnog upitnika pomognu u prikupljanju podataka o ukupnoj potrošnji energije na području Poreča, te svojim odgovorima doprinesu u kreiranju energetske politike razvoja Grada Poreča – Parenzo.

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S