NEWS

Porečki volonteri u božićnoj akciji prikupili 5.700 kuna

Foto 1
24.12.2017. 09:58; Učitavanja: 222; Početna / Obavijesti / Porečki volonteri u božićnoj akciji prikupili 5.700 kuna

Tijekom velike božićne akcije koja se održala na porečkom Trgu Slobode za napuštene pse i mace porečki volonteri prikupili su 5.700 kuna. Sredstva će se utrošiti na hranu, veterinarske troškove te ostale potrepštine koje su potrebne u ove hladne dane.

„Zahvaljujemo svim sugrađanima i sugrađankama koji su došli ciljano na Trg Slobode kako bi podržali akciju te donirali sredstva, a takvih je jučer bilo mnogo. Ovime su pokazali svoju osjetljivost prema napuštenim životinjama, na čemu im od srca veliko hvala“, poručuju porečki volonteri i volonterke.

Volontere je posjetio i gradonačelnik grada Poreča Loris Peršurić, koji je osobno donirao sredstva, te još jednom razgovarao s volonterima o daljnjim koracima kako Poreč može postati još više pet friendly grad i turistička destinacija.

Porečki volonteri i volonteri Udruge Happy End tijekom cijele 2017. godine organizirali su akcije kako bi prikupili donacije i time olakšali život napuštenim psima i macama u pazinskom skloništu Happy End Animal Rescue i porečkoj Veterinarskoj bolnici.

U oba skoništa nalazi se stotinjak pasa i gotovo isto toliko maca, kojima je potrebno pronaći topli dom, posebice u ove hladne dane.  Trenutno se u oba skloništa nalazi dvadesetak štenaca, kojima je potrebno što prije pronaći udomiteljske obitelji.

 Svi koji žele doprinijeti radu skloništa mogu uplatiti donacije na račun Udruge Happy End Animal Rescue, Pazin- IBAN HR7724070001100353863 OTP banka ili sudjelovati u volontiranju na licu mjesta. Također, svi koji razmišljaju o udomljenju, mogu posjetiti skloništa, upoznati njuške i dobiti sve potrebne informacije.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S