NEWS

Porečki triatlon u nedjelju u Zelenoj laguni

Photo: 3sporta.com
09.10.2017. 00:56; Učitavanja: 185; Početna / Obavijesti / Porečki triatlon u nedjelju u Zelenoj laguni

U nedjelju 15.10.2017. održat će se 5. izdanje utrke POREČ Triatlon, jedne od najljepših, najposjećenijih i najbolje organiziranih nezavisnih utrka u regiji. POREČ Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, ne zahtjevnom, ali prelijepom biciklističkom stazom i pristupačnom startninom za sve sudionike. Utrka počinje u 8 sati, start je u 8 sati sa parkinga hotela Laguna Parentium.

Utrka obuhvaća plivanje 1900 m, vožnju biciklom 93 km (4 kruga) te trčanje 21 km (4 kruga).

„Poreč Triatlon smjestio se u glavnom gradu hrvatskog turizma koji ne živi samo od sunca, mora i besprijekornog turističkog imidža nego i otkriva svoje sportsko srce. Dugo toplo ljeto omogućuje plivanje sve do listopada. Plivanje u jednoj od najljepših uvala, vožnja biciklom kroz istarske vinograde na biciklistički ne zahtjevnoj tehničkoj stazi, trčanje po Lungo mare osiguravaju nezaboravan doživljaj za svakog natjecatelja“, ističe direktor utrke Goran Vrus.

Triatlon Klub Swibir koji organizira utrku u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Poreča i Happy Time-om već je svima poznat po kvalitetnoj organizaciji utrka od Mljet Half International do Krk3atlona te organizaciji državnih prvenstava od olimpijskog do dugog triatlona.

Učesnici će biti smješteni u hotelima Laguna Molindrio, Plavi te Laguna Materada porečke Plave lagune, koja je ujedno i partner utrke. „Triatlon je fantastična sportska manifestacija kojom produljujemo turističku sezonu, a  Zelena laguna i Poreč predstavljaju fantastičnu kulisu za sportaše koji se natječu. Mi ćemo učiniti sve da nam se sportaši i rekreativci osjećaju dobro došlima u našim objektima te smo im pripremili pregršt iznenađenja – od gastronomskih sadržaja do zabave nakon utrke“, ističu iz Lagune Poreč.

Više informacija o utrci, kategorijama i detaljima možete pronaći na http://www.porectriatlon.com/hr/o-utrci

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Oktober fest S