NEWS

Porečke ritmičarke odlične na Županijskom prvenstvu

FullSizeRender2
17.05.2017. 01:36; Učitavanja: 326; Početna / Sport / Porečke ritmičarke odlične na Županijskom prvenstvu

Klub ritmičko sportske gimnastike Poreč u nedjelju je bio organizator Županijskog prvenstva u ritmičkoj gimnastici koje je ujedno  bilo i kvalifikacijsko prvenstvo regije zapad za Završnicu kupa Hrvatske u B programu.
Sudjelovala su tri istarska kluba: KŠRG Gazela iz Pule, KREG Galatea iz Funtane i KRSG Poreč iz Poreča, a najtecanje se održalo u dvorani Intersport u Zelenoj laguni.
U prvom dijelu prvenstva natjecale su se grupne vježbe gdje je KRSG POREČ odnio pobjedu u dvije kategorije.
U kategoriji “mini” 1. mjesto osvojila je grupa Poreč 1 (Brčić Ana, Lara Cramer, Lea Jugovac, Ava Kanceljak, Mia Tubaković),  3. mjesto grupa Poreč 2 (Čugalj Marie Lou, Gaćina Aurora, Petretti Chiara i Poropat Julija) i 4. mjesto grupa Poreč 3 (Čorić Tena, Drača Nikol, Jakus Gita i Paškvalić Tea).
U kategoriji mlađih kadetkinja 1. mjesto je osvojila porečka grupa koju čine Bažon Lana, Lukšić Lucija, Sladonja Nina i Weise  Zara.

U drugom djelu natjecanja nastupile su individualke i osvojile ukupno  7 medalja.
U kategoriji mlađih kadetkinja 1. mjesto je osvojila Gresa Ramadani, 2. mjesto Jelena Kraljević i 3. mjesto Pia Kovačić.
U kategoriji kadetkinja Nikol Ivetić je osvojila 1. mjesto, Ana Cvitković 2. mjesto, te Ivana Kraljević 5. mjesto.
U kategoriji juniorki 1. mjesto je osvojila Nola Božić, a 4. mjesto Emily Knapić, dok je u kategoriji seniorki 1. mjesto osvojila Lara Knapić.

Djevojčice su vrlo uspješno nastupile pod vodstvom trenerica Jane Oplanić, Natalije Tvrtković i Sanje Kepčije, a u pauzi su predstavile i djevojčice iz škole ritmike pod stručnim vodstvom magistre kineziologije Ane Žiković, te Giulie Moreale.

Gimnastičarke će i dalje nastaviti sa intenzivnim pripremama jer već  03.06.2017. ih očekuje Završnica kupa Hrvatske u Šibeniku.

KRSG

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MTB ture