NEWS

Porečka Propaganda nastavlja uspješan niz tvrtki kojima su odobrena EU sredstva

Propaganda-Porec-svjetleca-reklama-rotirajuca
05.06.2018. 08:32; Učitavanja: 350; Početna / Gospodarstvo / Porečka Propaganda nastavlja uspješan niz tvrtki kojima su odobrena EU sredstva

Brojni poduzetnici sa Poreštine u nekoliko su posljednjih mjeseci dobili bespovratna sredstva EU za opremanje i širenje svojih proizvodnih kapaciteta. Ovaj trend nastavlja i poduzeće Propaganda d. o. o.  iz Poreča, kao još jedan pozitivan primjer kako sredstvima iz EU fondova možemo unaprijediti svoje poslovanje.  

Propaganda se bavi izradom i tiskom svih vrsta reklama i propagandnih materijala. Poznati su po svojoj pouzdanosti i svestranosti jer tiskaju sve – od najmanjih formata poput vizitki ili letaka, do bannera i jumbo plakata veličine nekoliko desetaka kvadrata. Specijalizirali su se u izradi svih vrsta reklama, signalizacije i reklamnih artikala. Posluju od 1992. godine, te se od tada neprestano šire, a odnedavno i uz pomoć iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Naime, 2016. godine prijavili su projekt Jačanje konkurentnosti poduzeća Propaganda proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice na natječaj e-impuls u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Bili su pozitivno ocjenjeni i dodijeljena su im bespovratna sredstva u iznosu od 247.269,00 kn. Ova sredstva utrošena su ponajviše u nabavu novog stroja za rezanje i obradu tiskovina i ostalih materijala te pripadajući softver za izradu pripreme materijala koji se obrađuje. Također, dvoje je djelatnika educirano za adekvatno korištenje strojem. Ovaj će novi stroj ubrzati i olakšati rad, ali i povećati kvalitetu usluge. Propaganda d. o. o. još je jedan u nizu uspješnih primjera poduzeća koja svojom kvalitetom, profesionalnošću i predanim radom, uz pomoć Europskih fondova, unapređuje svoje poslovanje i uslugu.

B.Batagelj

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S