NEWS

Poreč ugostio novu grupu djece u okviru Valamarovog donacijskog programa “Tisuću dana na Jadranskom moru”

Tisuću dana na Jadranskom moru
27.06.2018. 13:41; Učitavanja: 87; Početna / Gospodarstvo / Poreč ugostio novu grupu djece u okviru Valamarovog donacijskog programa “Tisuću dana na Jadranskom moru”

Valamar već petu godinu zaredom provodi donacijski program “Tisuću dana na Jadranskom moru” u okviru kojeg osigurava ljetovanje djeci s posebnim potrebama, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci slabijeg imovinskog stanja te djeci s određenim zdravstvenim poteškoćama. Valamar će i ove godine donirati tisuću noćenja za potrebitu djecu iz svih krajeva Hrvatske, a prvi mali gosti već su počeli dolaziti.

Nakon djece iz Udruge udomitelja i obiteljskih domova “Nada” Ivanec, u Poreč je tako u lipnju stigla i grupa djece iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica te je svoje ljetovanje provela u Valamar Tamaris Resortu. “Imati uho za one najpotrebnije to mogu samo srcem veliki. Djeci je ovo bilo jedinstveno i nezaboravno putovanje”,  izjavila je Nikolina Vučković Barišić, ravnateljica centra.

U okviru Valamarovog programa “Tisuću dana na Jadranskom moru” u protekle četiri godine ljetovalo je više od 1500 djece i voditelja iz cijele Hrvatske, a za ovaj program Valamar je osvojio i nagradu “Ponos Hrvatske”.

PR

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S