NEWS

Policija istražuje slučaj pedofilije U ILEGALNOM VRTIĆU U POREČU

12.07.2018. 11:01; Učitavanja: 1.136; Početna / Crna kronika / Policija istražuje slučaj pedofilije U ILEGALNOM VRTIĆU U POREČU

(Tanja KOCIJANČIĆ, Glas Istre) Među Porečanima je zavladala konsternacija nakon što se doznalo da se možebitno zlostavljanje djeteta ili više njih dogodilo u jednom ilegalnom vrtiću u privatnoj kući, i to od strane muškarca koji ondje živi. Policija je na prijavu roditelja odmah reagirala i muškarac se nalazi u pritvoru u pulskom zatvoru, pa se sada mora ispitati što se točno dogodilo u tom čuvalištu za djecu

Kako ekskluzivno doznaje Glas Istre, policija istražuje slučaj pedofilije u ilegalnom vrtiću u Poreču. Ima nekoliko strahova koji užasavaju svakog roditelja – ozljeda/bolest djeteta, njegov nestanak i, kao možda najgora mora svake majke i oca – pedofilija koja je u današnje vrijeme previše uzela maha. Stoga ne čudi konsternacija i šok među Porečanima kada se doznalo da se možebitno zlostavljanje djeteta ili više njih dogodilo u jednom ilegalnom vrtiću u privatnoj kući, i to od strane muškarca koji ondje živi. Policija je na prijavu roditelja odmah reagirala i muškarac se zbog toga nalazi u pritvoru u pulskom zatvoru, pa se sada mora ispitati što se točno dogodilo u tom ilegalnom čuvalištu za djecu.

Naime, kako doznajemo, supruga osumnjičenog, a oboje su penzioneri, već godinama čuva djecu “na crno”, i to mališane od vrtićkog do školskog uzrasta. Sve do prošlog tjedna bilo ih je u njenoj kući navodno čak više od 20. U tom joj je poslu, kako smo neslužbeno doznali, sada pritvoreni suprug pomagao.

No, prema brojnim pričama koje kolaju gradom, izgleda da su pojedini roditelji od svoje djece doznali da je bilo neprimjerenog pipkanja ili škakljanja. Teško je doznati što se točno dogodilo, jer se priča svašta, ali sama pomisao na to da mu netko neprimjereno dira dijete izluđuje svakog roditelja. I ne samo one direktno involvirane, jer je bilo koji oblik zlostavljanja djeteta nešto što među ljudima izaziva najveći bijes, ali i strah.

(Tanja KOCIJANČIĆ, Glas Istre)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S