NEWS

Podjela svjedodžbi Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića u hotelu Parentium Plava Laguna

IMG_6944
29.06.2018. 12:54; Učitavanja: 250; Početna / Gospodarstvo / Podjela svjedodžbi Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića u hotelu Parentium Plava Laguna

Srednja Turističko ugostiteljska škola Antona Štifanića održala je podjelu završnih svjedodžbi u Hotelu Parentium Plava Laguna. Ovom su prigodom uručene i nagrade najboljim učenicima  škole iz svih razrednih odjeljenja.

Prisutne su zabavile plesačice Udruge mladih USB Poreč – Evita Sain, Larisa Janković Matišić i Lea Sačić koje su izvele plesnu točku uz glazbenu podlogu „Sky full of stars“.

24 učenika završilo je završni razred za hotelijersko-turističkog tehničara, 14 učenika završni razred za turističko-hotelijerskog komercijalista, 11 učenika završni razred za kuhara, sedmero učenika završni razred za konobara i petero za slastičara.

Ovom prigodom ravnateljica škole prof. Vesna Baranašić je čestitala maturantima, njihovim roditeljima i učiteljima na uspješno završenom obrazovanju u njihovoj školi. U ime Grada Poreča čestitkama se pridružila i zamjenica Gradonačenika Grada Poreča  Nadia Štifanić Dobrilović koja je istaknula važnost obrazovanja u turističko-ugostiteljskom sektoru, s obzirom na turističko usmjerenje Grada Poreča.

Plava Laguna je podržala i na ovaj način Turističko-ugostiteljsku školu Antona Štifanića, s kojim ima vrlo usku suradnju po pitanju promocije zanimanja, zajedničkih aktivnosti i EU projekata.

E.D.P.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S