NEWS

Plava Laguna triatlon 5150 u Poreču 5. svibnja 2019.

2019-04-02_23h26_23
08.04.2019. 22:24; Učitavanja: 174; Početna / Najave / Plava Laguna triatlon 5150 u Poreču 5. svibnja 2019.

Poreč će 5. svibnja ugostiti najveći olimpijski triatlon u Hrvatskoj – Plava Laguna triatlon 5150, koji će se poodržati u Zelena Resortu, Poreč.  Zelena Resort poznat je po jednoj od najboljih infrastruktura za sportska događanja u Hrvatskoj i inspirativnom mediteranskom krajoliku, u kojem će natjecatelji moći uživati dok trče i bicikliraju, a na pješačkoj razdaljini  raspoloživi su svi dodatni potrebni sadržaji.

Za mnoge sportaše, ideja o natjecanju u utrci IRONMAN® ili IRONMAN 70.3® može biti iznimno zastrašujuća, ali 5150 format je dostupan mnogim sportašima svih sposobnosti.

Koncept olimpijskog triatlona obuhvaća 1500 metara plivačke trase koja počinje na plaži ispred hotela Molindrio Plava Laguna, zatim 40 kilometara bicikliranja do vodenog parka Aquacolours te trčanja uz 10 km dugu trasu koja vodi uz morsku šetnicu do središta grada, sa zapanjujućim pogledom i strastvenom potporom publike koja će ih inspirirati sve do cilja.

Natjecanje je moguće pojedinačno ili kao dio štafete. Osim što privlači specifičan profil natjecatelja koji treniraju triatlonsku disciplinu, općenito ravna podloga pružit će iskusnim sportašima priliku da ostvare osobne rekorde. Štafeta je idealna opcija da se okušaju i noviji sportaši  koji žele bio dio natjecateljske skupine i napraviti svoje prve korake u triatlonu.

Prijave su još otvorene, te pozivamo sve zainteresirane da se okušaju u ovoj disciplini, te posebno građane neka dođu podržati event i budu dio svjetski poznate  sportske priče u Zelena Resortu, Poreč!

Više informacija o eventu i prijavama potražite ovdje.

Print Friendly, PDF & Email
max 2