NEWS
valfresco

Plava Laguna donirala za vrtić i školu ukupno 600 tisuća kuna – U donacijske programe uloženo više od milijun kuna!

donacija vrtiću 3
05.12.2018. 22:38; Učitavanja: 349; Početna / Gospodarstvo / Plava Laguna donirala za vrtić i školu ukupno 600 tisuća kuna – U donacijske programe uloženo više od milijun kuna!

Plava Laguna ove je godine u svoje donacijske programe uložila više od milijun kuna, od čega 600 tisuća kuna za poboljšanje kvalitete života za najmlađe. Tako je predsjednik Uprave Plave Lagune Neven Staver u pratnji gradonačelnika Grada Poreča Lorisa Peršurića obišao OŠ Finida, za koju je Plava Laguna izdvojila 300 tisuća kuna. Tom donacijom Plava Laguna obilježila je 60 godina svog djelovanja, a sredstvima je opremljena informatička učionica, te kabineti nastavnika, pametne ploče za ostale učionice i uredi administracije, a oprema je podijeljena između dvije porečke osnovne škole – Finida i Poreč. „ Željeli smo osigurati suvremene načine učenja za porečke osnovnoškolce – kako bi stjecali vještine od malih nogu koje će im kasnije trebati u tržištu rada“, poručuju iz Uprave Plave Lagune.

U nastavku dana g. Staver i gradonačelnik Peršurić obišli su i dječji vrtić Veli Maj, koji nastaje prenamjenom iz osnovne škole, a za čije projektiranje je Plava Laguna izdvojila 300 tisuća kuna.

„Plava Laguna djeluje kao društveno odgovoran subjekt u zajednici koji želi doprinijeti kvaliteti života za sve građane u sredini u kojoj poslujemo. U svom društvenom djelovanju koncentrirani smo na najmlađe jer na njima svijet ostaje, a želimo da s njihovim razvojem i destinacije u kojima poslujemo idu naprijed, u svim kontekstima“, poručuju iz Uprave Plave Lagune.

Gradonačelnik Peršurić još je jednom zahvalio Plavoj Laguni na ovim donacijama, te ostalim donacijama kojima je ove godine poduprla gradske projekte, između kojih je i organizacija ovogodišnjeg Adventa, organizacija proslave Nove Godine, smještaj policijskih službenika tijekom ljetnih mjeseci, financiranje dodatnih timova medicinske hitne pomoći tijekom ljetnih mjeseci kao i suradnju s porečkim osnovnim i srednjim školama kroz razne projekte.

Plava Laguna kroz različite aktivnosti ove je godine donirala gotovo milijun i sto tisuća kuna za projekte društvene odgovornosti u svojim destinacijama – Poreč, Umag i Rijeka, a s takvom praksom će svakako nastaviti i dalje kao aktivni dio zajednice u kojoj posluje.

Plava Laguna PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email