NEWS
valfresco

Osnovana sekcija umirovljenika Plave Lagune pri Udruzi umirovljenika klub Galija Poreč

2018-05-18_13h16_27
18.05.2018. 13:13; Učitavanja: 317; Početna / Gospodarstvo / Osnovana sekcija umirovljenika Plave Lagune pri Udruzi umirovljenika klub Galija Poreč

Plava Laguna i Udruga Galija osnovali su sekciju umirovljenika Plave Lagune pri Udruzi umirovljenika klub Galija Poreč. Predsjednik sekcije je ujedno potpredsjednik Udruge umirovljenika Galija, Đorđe Ostojić, dugogodišnji radnik Plave Lagune i direktor mnogobrojnih Laguninih objekata. „Vrlo sam ponosan da smo postigli suradnju s Plavom Lagunom, koja vjerujem da će biti kvalitetna i čvrsta. Pripremili smo program rada naše sekcije u dogovoru s Lagunom te ćemo ove godine obići nove Lagunine investicije u Poreč, sudjelovati na plesnim večerima koje se organiziraju, ali i posjetiti ATP turnir u Umagu. Do sada je u Udruzi Galija 70-tak bivših radnika Plave Lagune, koji će se, vjerujem uključiti i u rad sekcije“, naglašava Đorđe Ostojić.

„Zadovoljstvo nam je da smo postigli ovakav dogovor, jer je riječ o ljudima koji su utkali dio sebe u rast i razvoj Plave Lagune do ovoga što je ona sada. Ponosni smo na našu kompaniju, a kompanija su ljudi – bivši i sadašnji radnici, stoga im želimo osigurati i dalje povezanost s Društvom i držati informiranim o stanju u Društvu“, naglasio je predsjednik Uprave Plave Lagune Neven Staver.

Svi umirovljenici koji se žele uključiti u rad sekcije mogu to napraviti u radno vrijeme Udruge umirovljenika Galija te tamo dobiti sve potrebne informacije.


Poštovani bivši radnici Plave Lagune,

veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da je osnovana sekcija umirovljenika Plave Lagune pri Udruzi umirovljenika klub Galija Poreč.

Plava Laguna svim će bivšim radnicima koji se uključe u rad sekcije pokrivati godišnje troškove članarine u Udruzi umirovljenika Klub Galija Poreč.

Također, osmislili smo plan aktivnosti za 2018. godinu u kojem vjerujemo da možete pronaći nešto za sebe – dobiti informacije o Društvu i usput se dobro zabaviti.

Ljubazno vas molimo da se vezano uz članarinu javite gospodinu Đorđu Ostojiću u Udruzi Galija na 098 435 024.

Srdačan pozdrav!

Print Friendly, PDF & Email