NEWS

Održana izborna skupština Likovne udruge Poreč

Diklić-Knežević
30.01.2018. 08:14; Učitavanja: 294; Početna / Obavijesti / Održana izborna skupština Likovne udruge Poreč

U ponedjeljak, 29.1.2018.godine održana je u Galiji izborna skupština Likovne udruge Poreč.

Po konstatiranju kvoruma i odabiru radnog tijela, predsjednica Ester Diklić podnijela je kratko izvješće o svim aktivnostima koje su provedene u svakoj od proteklih 4 godina. U ukupnom zbroju, aktivnosti se mogu podijeliti na:  29 izložbi od čega 17 skupnih izložbi u Galiji i 2 skupne izložbe van Galije , 7 samostalnih izložbi članova LUP  te 3 izložbe prijateljskih udruga ostvarenih u Galiji.

Osim toga ostvareno je 5 humanitarnih akcija iz kojih su se izvršile slijedeće donacije: poplavljenoj Slavoniji kupilo se i dostavilo 2280 kg krumpira, Domu za stare i nemoćne u Poreču za posudionicu kupila su se i dostavila 2 antidekubitalna  madraca, Društvu invalida Poreč u 2 navrata su se donirala sredstva za pomoć pri kupnji specijalnog vozila, donirali su se radovi za prodaju za  pomoć Tediju – dječaku koji boluje od leukemije u Kanfanaru. Donacijom radova svojih članova LUP je sudjelovao i u stvaranju fundusa za lutriju humanitarnog bala LIONS-a kluba koji iz toga financiraju mnoge potrebite udruge.

Nadalje, osim izložbi i akcija, ostvarene su i  2 kreativne radionice za članove.

Svi su zadovoljni suradnjom LUP sa ostalim prijateljskim udrugama, medijima i kulturnjacima u bližoj i široj okolici.

Nakon kratkog financijskog izvješća za prošlu, 2017. godinu, birali su se organi uprave udruge. Na osnovu prijedloga članova i u slijedeće 4 godine LUP će voditi dosadašnja predsjednica Ester Diklić, tajnica Silvija Knežević i dopredsjednica Radojka Ritoša isto tako ponavljaju svoj mandat. Promjena nije bilo ni u ostalim tijelima upravljanja udruge LUP.

U slijedećem razdoblju slijede uobičajene aktivnosti udruge o kojima će mediji i dalje biti na vrijeme informirani.

 

E.D.

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S