NEWS

Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora događanjima i megaprojektima u 2014. godini

28.03.2014. 21:13; Učitavanja: 219; Početna / Obavijesti / Natječaji / Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora događanjima i megaprojektima u 2014. godini
2014-03-28_21h10_37

Turistička zajednica Istarske županije objavila je Javni poziv za dodjelu poticaja za manifestacije i projekte – megaprojekte u ovoj godini. Riječ je o manifestacijama ili projektima od regionalnog, nacionalnog ili međunarodnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u Istru. Važno je pritom naglasiti da se radi o manifestacijama i/ili projektima koji doprinose unapređenju i obogaćivanju turističkog proizvoda i ponude Istre i Hrvatske u cjelini te  razvoju sadržaja koji omogućavaju produženje turističke sezone, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone te na kontinentu i stvaranju prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma.

Potpore će se odobravati za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih, eno-gastronomskih i ostalih manifestacija ili projekata, a na natječaj se mogu javiti trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, nacionalni sportski savezi, kulturne i druge javne ustanove, jedinice lokalne i regionalne samouprave te turističke zajednice. Turistička zajednica organizatoru može odobriti najviše 50 posto opravdanih i prihvatljivih troškova manifestacije ili projekta.

Rok za podnošenje kandidatura županijskoj Turističkoj zajednici je 15. travanj 2014. godine, a popis korisnika s iznosom i namjenom dodijeljenih sredstava po organizatoru bit će objavljen na internetskim stranicama Turističke zajednice Istarske županije u roku od 15 dana od dana donošenja Odluke o odabiru manifestacija i projekata te dodjeli bespovratnih sredstava potpore.
Sve potrebne informacije o potporama mogu se preuzeti na sljedećim stranicama: http://www.istra.hr/hr/ostalo/tzi/natjecaji-pozivi-obavijesti/megaprojekti-2014

Print Friendly, PDF & Email
MAX opće  S