Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u nedjelju, 15.listopada na području Mugebe, Fuškulina, Starići i Zelene Lagune

Photo: 3sporta.com
09.10.2017. 09:02; Učitavanja: 209; Početna / Obavijesti / Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u nedjelju, 15.listopada na području Mugebe, Fuškulina, Starići i Zelene Lagune

I ove godine, Turistička zajednica Grada Poreča i Triatlon klub Swibir su krenuli u organizaciju petog POREČKOG TRIATLONA, sportske manifestacije međunarodnog karaktera koja je već prve godine dobila status Državnog prvenstva u srednje dugom triatlonu.

Sama manifestacija koja obuhvaća tri sportske discipline, plivanje, biciklizam i trčanje održavati će se u gradu Poreču i okolici.

Za potrebe organiziranja Porečkog triatlona, sa jednim ciljem a to je sigurnost svih natjecatelja, molimo Vas za razumjevanje oko posebnog režima prometa na dan utrke 15.10.2017.godine u periodu od 8h do 16h na području Zelene lagune te mjestima Mugeba, Fuškulin, Starići.

Sva tri segmenta utrke bit će osigurana sa strane službenog policijskog osoblja te zaštitarske tvrtke.

Posebna napomena za građane sa podrucja Mugeba, Fuškulin, Starići: Cesta Žatika – Starići – Fuškulin – Mugeba (LC 50090) bit će zatvorena za promet u periodu od 8,30 do 13,30 te Vas molimo za korištenje alternativnih puteva na dan utrke 15.10.2017.godine.

Unaprijed zahvalni za razumjevanje

TZ Grada Poreča

TK Swibir

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Oktober fest S