NEWS

Obavijest građanima – u četvrtak vježba evakuacije u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

16.04.2019. 07:30; Učitavanja: 43; Početna / Obavijesti / Obavijest građanima – u četvrtak vježba evakuacije u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč
38239

U Domu za starije i nemoćne osobe Poreč, u četvrtak 18. travnja 2019. godine u 9:30 sati započeti redovna vježba evakuacije i spašavanja.  

U vježbi će sudjelovati evakuacijski timovi Doma i vanjski sudionici JVP Grada Poreča, Gradsko društvo Crvenog križa Poreč, Zavod za hitnu medicinu Istarske županije Ispostava Poreč te Inspekt Pazin d.o.o..

Cilj vježbe je utvrditi organiziranost, uvježbanost te provjeru koordiniranosti svih sudionika u uvjetima nesreća, kao i podizanje razine educiranosti i spremnosti postupanja radnika u slučaju iznenadnog događaja.

Tijekom izvođenja vježbe koristit će se svjetlosna i zvučna signalizacija te oprema za provođenje postupaka spašavanja, pa se mole sugrađani za razumijevanje. Tijekom provedbe vježbe bit će onemogućen pristup zgradi Doma, a pristupna cesta sa stražnje strane Doma zdravlja bit će rezervirana za vježbu.

Molimo građane za razumijevanje.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email
MAX opće  S