Nove turističke brošure Istre za 2014. godinu

brosure2014
16.01.2014. 10:25; Učitavanja: 392; Početna / Gospodarstvo / Nove turističke brošure Istre za 2014. godinu

S početkom nove godine čini se da ništa nije nedostižno, a nove mogućnosti otvaraju se pred nama. U mnoštvu prilika i noviteta i Turistička zajednica Istarske županije pripremila je nova izdanja za Novu godinu.

Glavni adut svakako je Istra Holidays, brošura za planiranje odmora namijenjena upoznavanju potencijalnih posjetitelja s informacijama o destinaciji na jednom mjestu, a ovogodišnja novost su dvojezična izdanja – hrvatsko/talijansko i englesko/njemačko. Naglasak je na opisima Istre i svih njezinih turističkih podregija, a uz pregled smještajnih mogućnosti donosi i osnovne korisne informacije, ali i popis zanimljivosti koje se, prilikom boravka u pojedinoj istarskoj destinaciji, nikako ne smiju propustiti!

Istrien Magazin, brošura je namijenjena publici njemačkog govornog područja. Zanimljive fotografije i raznovrsni članci mame svakoga tko ga samo prolista, na dolazak u Istru. Od gastronomije, sporta i povijesti do plaža i prekrasne unutrašnjosti, Istrien Magazin pruža sve potrebno, a vjerojatno i malo više, da se upozna Istra u svom punom sjaju. A za svoj inovativni marketinški koncept, prošlogodišnje je izdanje nagrađeno godišnjom marketinškom nagradom Grand Prix koju dodjeljuje stručni turistički časopis Tourismuswirtschaft Austria & International.

Da Istra nije samo destinacija sunca i mora ukazuje i nova publikacija Istra Culture koja vodi kroz tisućljeća bogate istarske povijesti. Pregledna karta na domišljat način približava kulturnu baštinu svim zaintersresiranima. Karta Istra Culture koncipirana je kroz osam kategorija označenih različitim bojama, a kroz destinacije vode vesele ilustracije pa je lako odabrati što se želi istražiti i kojim putem krenuti – onim istarskih dinosaura, venecijanske ostavštine u Istri ili pak trasom nekadašnje željezničke pruge Parenzane.

Lepezu novih izdanja zaokružuje i jedno u domeni smještaja – izdanje koje okuplja ponudu privatnog smještaja s posebnom oznakom kvalitete Domus Bonus. U njemu se na jednom mjestu može pronaći najbolji privatni smještaj koji se nudi na istarskom poluotoku. Vrhunsku kvalitetu osigurava istoimena oznaka Domus Bonus koju dodjeljuje Turistička zajednica Istarske županije, a dobivaju je samo objekti koji su zadovoljili sve zadane kriterije.

Sve brošure objavljene su u digitalnom formatu i mogu se preuzeti s web stranica TZ Istre: www.istra.hr/hr/planiranje-putovanja/brosure

TZI

Print Friendly, PDF & Email
Lanterna summer nights