NEWS

Nova javna rasvjeta u porečkim naseljima Štifanići, Bratovići Donji, Danci, Katun, Matulini, Ladrovići i St. Vergotini

16.10.2018. 11:34; Učitavanja: 164; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Nova javna rasvjeta u porečkim naseljima Štifanići, Bratovići Donji, Danci, Katun, Matulini, Ladrovići i St. Vergotini
7

Dograđen je i rekonstruiran sustav javne rasvjete u porečkim naseljima Štifanići, Bratovići Donji, Danci, Katun, Matulini, Ladrovići i St. Vergotini. Osim postavljanja nove javne rasvjete duž pristupne ceste od nove ceste prema OŠ Finida sve do naselja St. Vegotini, cesta je i dodatno proširena kako bi se povećala sigurnost svih sudionika u prometu.

U preostalim naseljima postavljeno je ukupno 25 novih svjetiljki javne rasvjete, za što su izgradnjom  prethodno stvoreni uvjeti za napajanje i spajanje opreme. Svjetiljke su izvedene u LED tehnologiji, usklađene sa svom najmodernijom tehnologijom te važećom zakonskom regulativom. Investitor je Grad Poreč-Parenzo, radovi su vrijedni oko 225 tisuća kuna + PDV, a izvelo ih je poduzeće Đusto d.o.o., temeljem provedenog javnog nadmetanja i pripadajućeg Ugovora.

AT Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
max 2