NEWS

Nogometna akademija Manchester Citya i peti put dolazi na pripreme u istarski Novigrad

DSC_9648
18.07.2018. 21:00; Učitavanja: 146; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Nogometna akademija Manchester Citya i peti put dolazi na pripreme u istarski Novigrad

Jubilarni peti put Aminess hoteli i kampovi uz grad Novigrad ugošćuju svjetski poznatu i cijenjenu nogometnu akademiju Manchester Citya. Tako će od 19. do 29. srpnja mlađi uzrasti ove renomirane engleske momčadi boraviti u Aminess Maestral Hotelu, dok će pripreme odrađivati u idealnim uvjetima na Aminessovim nogometnim terenima, kako bi se što bolje pripremili za nadolazeću nogometnu sezonu.

Usmjerenost sportu uz profesionalno i stručno gostoprimstvo – ključni su faktori za sve više upita o gostovanjima od strane različitih nogometnih ekipa koje sve češće biraju Novigrad kao njihovu idealnu trening-destinaciju. Aminess hoteli i kampovi se već dugi niz godina brinu da se svaki nogometaš osjeća ugodno i opušteno, kako bi na što bolji način odradili ključne fizičke pripreme. U Novigradu ih osim odlične klime i udobnosti smještaja očekuje već poznato Aminess gostoprimstvo koje svoj odnos s gostima iz godine u godinu potvrđuje sjajnom uslugom i gradnjom odnosa koji traju.

Nogometašima su u sklopu nogometnog kampusa na raspolaganju 4 terena, u neposrednoj blizini Aminess Maestral Hotela te jedan u mjestu Dajla. Također valja naglasiti da jedan Aminess teren s umjetnom travom nosi FIFA Quality PRO certifikat što naglašava konstantno ulaganje u sportske infrastrukture i praćenje svjetskih nogometnih trendova.

Aminess hoteli i kampovi, Grad Novigrad i NK Novigrad već godinama sjajno surađuju i dovode mlađe uzraste renomiranih klubova u destinaciju, tendencija je to koja konstantno raste i vjeruje se da će se broj klubova svake godine povećavati.

Buduće zvijezde premier lige će u sklopu priprema odigrati i prijateljsku utakmicu s mladom momčadi Hajduka iz Splita, koja je na rasporedu 28. srpnja s početkom u 18.00 sati na gradskom novigradskom stadionu „Laco“. Novigrađani će imati priliku uživati u igri ovih mladih talenata jer možda se upravo tu kriju budući De Bruyne, David Silva ili Sterling. Novigrad je spreman, neka igre (pripreme) počnu!

Istria Youth Cup

Novigrađani će na jesen imati priliku uživati u novim nogometnim predstavama na trećem izdanju Istria Youth Cupa, međunarodnog turnira za mlađe uzraste koji posljednjih godina u Istru dovodi najbolje europske klubove. Ovaj međunarodni turnir jedan je od najznačajnih turnira u regiji za U-16 kategoriju te ove jeseni dovodi renomirane klubove poput Manchester Citya, FC Chelsea, FC Bayern München ili pak FC Internazionale Milano. Novigrađani mogu još jednom očekivati bogatu nogometnu jesen.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S