NEWS

Nedjelja 17.03.2019., 18:30 sati dvorana Veli Jože, prva od dvije (3) utakmice godine za odbojkašice OK Poreč i OK Zadar

Naj2378-12420
16.03.2019. 10:49; Učitavanja: 168; Početna / Sport / Nedjelja 17.03.2019., 18:30 sati dvorana Veli Jože, prva od dvije (3) utakmice godine za odbojkašice OK Poreč i OK Zadar

Zadnjih sezona u ovo doba godine odbojkašice Poreča igrale su utakmice doigravanja za prvaka Hrvatske, bilo je normalno igrati polufinale ili finale doigravanja. U proteklih 9 sezona Porečke odbojkašice žarile su hrvatskom odbojkaškom scenom. Pred današnjom ekipom nakon teške i turbulentne sezone predstoje utakmice kojim će se izboriti opstanak u Superligi ili vratiti stepenicu niže odakle se krenulo prije deset godina.

Današnja ekipa predvođena Eminom Zahirović jedinom iz generacije 2009. godine i kapetanom ekipe Lenom Burilo (mama Teuta bila je predvodnik generacije 2009.) ima cilj izboriti dvije pobjede protiv ekipe OK Zadra. Zadatak nimalo lagan, jer Zadranke vide svoju veliku šansu da dohvate najviši rang natjecanja. Ove su sezone već imale priliku igrati sa Porečankama u Kup utakmici koju su riješile u svoju korist (3:1) u Zadru, što im daje nadu da mogu ponoviti pozitivan rezultat…ALI…ipak treba upitati i naše djevojke što misle o tome.
Zadnje odigrane utakmice unatoč porazima dale su nadu da se može postići pozitivan rezultat, jedina utakmica u kojoj je ekipa nastupila u kompletnom sastavu završila je pobjedom, one u kojima su svoju priliku imale igračice koje nisu u prvoj šestorki pokazale su da se i na njih može osloniti sa punim povjerenjem. Larisa Pauletić, Nika Levak, Rebeca Sccoria, Helena Plazinić, Lea Banko sigurno žele i sljedeće godine igrati u Superligi. Mendi Ipsa, Sara Vranjanin, Iva Nikačević, Deborah Bertagia ne žele oproštaj od kluba porazom, uz njih tu su još i iskusna Karla Udovičić i Duka Lucija. Motivacija za pobjedom ne nedostaje, sve je u rukama i glavama igračica, mudrošću i lukavstvu stratega i trenera Stojakovića.
I za kraj TRIBINE odbojkašice Poreča zaslužile su podršku, ako ne radi rezultata onda radi svoje mladosti i želje za pobjedom, OK Poreč treba podršku kao jedna od naj uspješnih ekipa Grada Poreča zadnjeg desetljeća. Publika kao bezbroj puta do sada može biti sedmi igrač i ponijeti igračice do toliko potrebne pobjede.

Dakle vidimo se na tribinama, dođite i navijajte za OK Poreč.

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S