Nastavlja se suradnja IDS-a i HSU-a Poreča

GO03485913
01.12.2017. 09:16; Učitavanja: 190; Početna / Politika / Nastavlja se suradnja IDS-a i HSU-a Poreča

Porečki IDS i HSU danas su potpisali sporazum o suradnji u Gradskom vijeću Grada Poreča za mandat od 2017. do 2021. Potpisivanju sporazuma prisustvovali su predsjednica IDS-a Poreča Sanja Oplanić, potpredsjednik Ronald Žužić i tajnik Alfredo Mendiković, predsjednik HSU-a Poreč Mario Ritoša, potpredsjednik Antun Tomičić i tajnica Aliče Prhat.

– Iznimno nam je drago što nastavljamo odličnu suradnju s našim umirovljenicima i što je Hrvatska stranka umirovljenika prepoznala rad IDS-a u Vijeću, kazala je predsjednica Oplanić, dodavši da sporazumom IDS može dodatno jamčiti da će se nastaviti brinuti o potrebama umirovljenika i raditi na unaprjeđenju kvalitete njihova života. “Porečki IDS svakodnevno osluškuje potrebe i probleme svojih građana, a poseban naglasak stavljamo na brigu za naše starije, jer osobama treće životne dobi želimo omogućiti što bolji i kvalitetniji život”, kazala je Oplanić dodavši da “suradnja s HSU-om predstavlja veliku obvezu, ali i odgovornost koju rado preuzimamo”. Oplanić je dodala da gradska uprava od samog početka ovog mandata financira razne programe umirovljenika i da će tim putem nastaviti.

– IDS i HSU zajedničkim će snagama nastaviti raditi na što boljem statusu osoba treće životne dobi čiji ogroman doprinos našoj zajednici iznimno cijenimo, zaključila je Oplanić. Predsjednik HSU-a Poreč Mario Ritoša istaknuo je da s obzirom na sve što IDS čini kako bi promicao interese umirovljenika i podizao kvalitetu njihovog života, suradnja je sasvim opravdana i logična. Zaključio je kazavši da se “veseli zajedničkom radu na dobrobit naših umirovljenika i cjelokupne zajednice”.

(A. D., Glas Istre)

Print Friendly, PDF & Email