NEWS

Slovenski državljanin napadao djevojku i vrijeđao policajce u Poreču

21.06.2018. 12:07; Učitavanja: 269; Početna / Crna kronika / Slovenski državljanin napadao djevojku i vrijeđao policajce u Poreču

Porečka je policija radi drskog ponašanja, odnosno napada na djevojku i vrijeđanja policijskih službenika, prijavila 25-godišnjeg slovenskog državljanina.

Naime, 19. lipnja oko 20 sati, 25-godišnjak je prvo na porečkoj rivi, a potom i u Ulici Aldo Negri, vikao na 19-godišnju slovensku državljanku i fizički je napadao. Djevojku su obranili prolaznici, a mladić je u jednom trenutku iz obližnjeg restorana uzeo nož, no s obzirom na građane koji su bili s djevojkom, pobjegao je s mjesta događaja u nepoznatom smjeru. Policijski službenici uskoro su ga pronašli u Ulici Karla Huguesa te ih je mladić tada počeo vrijeđati, držeći nož u rukama.

Policijski službenici su ga uhitili i priveli u policijsku postaju te su protiv njega, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i prekršaja iz Zakona o oružju, podnijeli optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S