NEWS

Najmlađi stolnotenisači Tara nastupili na 3. Otvorenom turniru regije u Rijeci

IMG-20171203-WA0005-1512454601161
05.12.2017. 10:18; Učitavanja: 106; Početna / Novosti / Okolne općine / Najmlađi stolnotenisači Tara nastupili na 3. Otvorenom turniru regije u Rijeci

U odličnoj organizaciji Stolnoteniskog kluba “Srdoči“ iz Srdoča pokraj Rijeke održano je treće po redu natjecanje najmlađih stolnotenisača i stolnotenisačica regije.
Natjecanje je okupilo više od šezdeset natjecatelja  koji su svoje stolnotenisko znanje pokazali u dvije starosne kategorije.
U iznimno popularnoj kategoriji klinci, bilo je prijavljeno dvanaest takmičara a boje Stolnoteniskog kluba iz Tara u spomenutoj kategoriji  branio je Raul Vojinović, koji je uspješnim nastupom i sa tri pobjede u skupini uspio doći do četvrt finala i plasmana među šest najboljih. Naravno da je upisao i pregršt novih bodova za konačnu rang ljestvicu koja na kraju sezone vodi na  tzv „TOP 8“ regije.
U kategoriji najmlađih kadeta za Stolnoteniski klub “Tar“ nastupili su Dominik Maršić i Danijel Filipović. Obojica su zabilježili vrlo lijep uspjeh i ostvarili plasman negdje iza desete pozicije. U njihovoj pak kategoriji najmlađih kadeta, ukupno je bilo prijavljeno dvadesetak natjecatelja.
Iduće veliko stolnotenisko natjecanje na rasporedu je za nešto više od desetak dana u Puli gdje će se  održati drugi po redu Županijski turnir za sve mlađe kategorije. Poželimo im svima puno sportske sreće i uspješan nastup na predstojećem natjecanju.

 

Print Friendly, PDF & Email
max 2