Najmlađi stolnotenisači Tara nastupili na međunarodnom memorijalnom turniru Antun Tova Stipančić u Zagrebu

IMG_20171124_134433-1511853728900
28.11.2017. 08:43; Učitavanja: 132; Početna / Sport / Najmlađi stolnotenisači Tara nastupili na međunarodnom memorijalnom turniru Antun Tova Stipančić u Zagrebu

Međunarodni stolnoteniski memorijal „Antun Tova Stipančić“ u Zagrebu, u svom jubilarnom 25. Izdanju, i ove je godine okupio brojne zaljubljenike u ovaj sport, njih nešto više od 550 iz deset zemalja Europe. Prvog dana natjecanja, u kategoriji mlađih kadeta, za Stolnoteniski klub „Tar“ nastupili su Ivan Filipović i Mateo Dedić. Iako su pokazali odličnu formu, ovoga je puta izostao plasman u glavni turnir, no dečki su ipak osvojili nove bodove za rang ljestvicu HSTS-a. Drugog dana natjecanja, u kategoriji najmlađih kadeta, nastupio je Danijel Filipović kojemu je ovo bio i prvi nastup na nekom međunarodnom natjecanju koji se nažalost nije uspio  plasirati u glavni turnir te je natjecanje završio na četvrtom mjestu u skupini i osvojio  minimalni broj bodova za plasman na rang ljestvicu.

Bez obzira na postignute rezultate, pozitivno sportsko iskustvo sa ovako velikih natjecanja zasigurno će svima dobro doći za predstojeće turnire koji su na rasporedu do kraja sezone, a prvi po redu je u Srdočima pokraj Rijeke, gdje se održava 3. Otvoreni regijski turnir za mlade stolnotenisače i stolnotenisačice. Podsjetimo, na rang ljestvici regije koja se boduje direktno za prvenstvo Hrvatske, Stolnoteniski klub „Tar“ ima svoja tri predstavnika: Raul Vojinović u kategoriji klinci trenutno zauzima 4. mjesto, Danijel Filipović u kategoriji mlađih kadeta 6. mjesto i Dominik Maršić 17. mjesto.

Poželimo im svima puno uspjeha i sportske sreće na predstojećim stolnoteniskim natjecanjima.

Trener Zoran Holik

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email