NEWS

NAJMLAĐI KADETI STK „TAR“ NASTUPILI NA MEMORIJALNOM TURNIRU U DUGOM SELU

2018-02-11 11.32.46 (2)-1518509997883
15.02.2018. 00:03; Učitavanja: 81; Početna / Novosti / Okolne općine / NAJMLAĐI KADETI STK „TAR“ NASTUPILI NA MEMORIJALNOM TURNIRU U DUGOM SELU

Proteklog vikenda u Dugom Selu pokraj Zagreba, održan je 41. Memorijalni stolnoteniski turnir „Đuro Dubenik“.

I ove godine turnir je okupio više od tri stotine i pedeset ponajboljih stolnotenisača i stolnotenisačica  iz Hrvatske i zemalja u okruženju, čime  je dobio i status međunarodnog turnira. Već tradicionalno, na ovom vrlo jakom turniru nastupaju i stolnotenisači iz Tara.

U kategoriji mlađih kadeta na turniru nastupili su Ivan i Danijel Filipović te Mateo Dedić. Najviše uspjeha imao je Mateo, koji je imao jednu pobjedu i dva poraza u skupini te sa pregršt osvojenih bodova napredovao na HSTS-ovoj rang ljestvici za tri pozicije. Trenutno zauzima plasman na 66. mjestu ranga mlađih kadeta u Hrvatskoj dok klupski suigrač Ivan Filipović na ovom turniru nije uspio ostvariti niti jednu pobjedu u skupini pa je pao za pet mjesta u plasmanu i trenutno zauzima 67. mjesto na novoj rang ljestvici HSTS-a.
Najmlađi igrač iz Stolnoteniskog kluba u Taru, Danijel Filipović, iako sam još uvijek najmlađi kadet, okušao se u starijoj starosnoj kategoriji, no i za njega turnir je završio porazima u skupini te bez osvojenih bodova nije uspio u namjeri za eventualni plasman na rang ljestvicu.

Prepuni dojmova i pozitivnih sportskih iskustava, mladi stolnotenisači Tara sa nestrpljenjem očekuju idući vikend, kada je na redu prvenstvo PIG regije u Umagu za mlađe kategorije stolnotenisača i stolnotenisačica a nakon toga, još jedan u nizu veliki stolnoteniski turnir koji će se održati u Krapini 24. veljače.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City zimski popusti S