NEWS

Na Pazinštini palo više od 25 centimetara snijega (video)

Snijeg 2
13.02.2018. 00:34; Učitavanja: 531; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Na Pazinštini palo više od 25 centimetara snijega (video)

Snijeg u središnjoj Istri nemilice pada cijelog popodneva i večeri, a na nekim ga je mjestima napadalo gotovo 26 centimetara. Stoga se obavještavaju svi sudionici u prometu da su zbog snijega u središnjoj Istri, na cestama na području Grada Pazina proglašeni zimski uvjeti koji ostaju na snazi do opoziva. U skladu s time zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, kao i za kamione iznad 7,5 tona, dok ostali sudionici u prometu moraju imati zimsku opremu. Skreće se pozornost vozačima da na ceste ne izlaze ako nije potrebno, dok se vozače koji se zateknu u prometu moli da vožnju prilagode uvjetima na cesti uz pojačan oprez.

Na cestama na izlasku iz Pazina predvečer je došlo do zastoja zbog vozila koja su se zatekla u prometu bez zimske opreme. Trenutno su sve zimske službe na terenu čisteći snijeg i posipajući ceste. Snijeg još uvijek pada, a smirivanje oborina očekuje se tijekom noći, stoga će ujutro mnogi u selima na Pazinštini, prije nego krenu na posao, morati uzeti lopate u ruke i očistiti snijeg do prometnica.

(M. RIMANIĆ, Glas Istre)

 

Video: IstraMet.hr

Visi dijelovi Pazinstine i 25 cm.sniga. :O

Publié par IstraMet sur lundi 12 février 2018

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S