NEWS

Na Festivalu palačinki u Pazinu za sklonište Happy Animal Rescue prikupljeno 2700 kuna

štand
03.12.2017. 10:30; Učitavanja: 248; Početna / Lifestyle / Ostalo / Na Festivalu palačinki u Pazinu za sklonište Happy Animal Rescue prikupljeno 2700 kuna

Na Festivalu palačinki koji se jučer održao u Pazinu za sklonište Happy End Animal Rescue volonterke su prikupile 2700 kuna, koje će biti uplaćene za veterinarske troškove. Organizatori Festivala su osigurali štand na kojem su posjetitelji mogli ostaviti donacije i usput se počastiti domaćim kolačima. Štand je posjetio i pazinski gradonačelnik Renato Krulčić, koji je, kao i uvijek izrazio podršku skloništu Happy End.

No kill Sklonište za napuštene životinje Happy End Animal Rescue vođeno je od strane volontera, financirano u najvećem dijelu donacijama. U Skloništu se nalazi 70 tak pasa i isto toliko mačaka, kojima je potrebna hrana, oprema te pokrivanje svih veterinarskih troškova.  Trenutno se u azilu nalazi desetak štenaca, kojima je potrebno što prije pronaći topli dom. Svi koji žele doprinijeti radu skloništa mogu uplatiti donacije na račun Udruge Happy End Animal Rescue, Pazin- IBAN HR7724070001100353863 OTP banka ili sudjelovati u volontiranju na licu mjesta.

Sljedeća akcija u kojoj će se prikupljati sredstva kako bi psi i mačke što lakše prezimili ovu zimu bit će u Poreču  u subotu 23. prosinca od 10 sati na Trgu slobode. Svi su pozvani na druženje i kušanje božićnih delicija.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S