NEWS

MOT 08, Studio za izvedbene umjetnosti objavljuje upise u plesne radionice za djecu od 3 do 17 godina

plakat upis
31.08.2019. 23:16; Učitavanja: 92; Početna / Obavijesti / MOT 08, Studio za izvedbene umjetnosti objavljuje upise u plesne radionice za djecu od 3 do 17 godina

Mot 08, Studio za izvedbene umjetnosti objavljuje upise  u  plesne radionice za djecu od 3 do 17 godina u školskoj godini 2019/20. Upisi će se odvijati od 2. do 6. rujna, od 17.00 do 19.00 sati u prostorijama  Mot-a 08, Obrtnički dom (vanjski ulaz u kuglanu).

Upisi su namijenjeni svima koji imaju afinitet za ples bez obzira na razinu znanja. Polaznici se raspoređuju u plesne skupine po dobi i sposobnostima.

Program rada udruge sastoji se od sustavne edukacije prvenstveno na području plesa, kazališta, odnosno na širem području izvedbene umjetnosti. Voditeljice plesnih skupina  koristeći pokret i priču omogućuju djeci zajedničku, kreativnu plesnu igru. Uz zabavu razvijaju koordinaciju, vještine kretanja i imaginaciju. Istraživanjem pokreta, ritma i glazbe stječu kreativno iskustvo – upuštaju se u avanturu u kojoj pretvaraju svoje okruženje u magični prostor, istražuju ga i oblikuju maštom. Razvijaju sklonost plesu i muzikalnost, jačaju tijelo, savladavaju plesne elemente i pokrete važne za učenje koreografija koje prezentiraju na raznim manifestacijama i natjecanjima.

Broj polaznika radionica je brojčano limitiran, u skladu s pedagoškim standardima s obzirom na uzrast djece.

Više detalja o radu Udruge  I sve informacije možete  dobiti na brojeve telefona  095 8563 570 Josipa Kalac ili 091 206 29 22 Silvia Szabo Jurišević.

Mislite li da  bi vaše dijete voljelo kreativno i korisno provoditi slobodno vrijeme u Studiju Mot 08, dođite i postanite dio našega veseloga tima.

Print Friendly, PDF & Email
Adriatic apartmani S