NEWS

Mlade odbojkašice OK Poreč SREBRNE na Prvenstvu Hrvatske za najmlađe kadetkinje U-11

18010694_1357267524352403_2388685350709007097_n
21.04.2017. 01:00; Učitavanja: 327; Početna / Sport / Mlade odbojkašice OK Poreč SREBRNE na Prvenstvu Hrvatske za najmlađe kadetkinje U-11

Nakon dva dana igranja na Prvenstvu Hrvatske za najmlađe kadetkinje U-11 koje se održavalo u Rovinju ekipa OK Poreč osvojila je odlično drugo mjesto čime su potvrdile svoj talent, upornost i dobar rad na treninzima.
Ovom prvom „pravom“ medaljom nastavili su niz odličnih rezultata mlađih kategorija odbojkaškog kluba Poreč na prvenstvima Hrvatske ali i predstavili sebe kao velike nade Porečke odbojke.

Prvog dana takmičenja igrale su u grupi sa ekipama ŽOK Baranja, OK Dinamo i OK Funtana Vrsar te zabilježile pobjedu i dva tijesna (nesretna) poraza međutim to je bilo dostatno za plasman u finalnu skupinu i borbu za medalje.
Drugi dan takmičenja donio je obilje uzbuđenja i odlične igre, što je na kraju za naše djevojčice rezultiralo srebrom zlatnog sjaja. Unatoč tome što su igrom i rezultatom zaslužile zlato, pošto su u finalnoj skupini gdje su osim njih igrale i ekipe OK Funtana Vrsar , ŽOK Trogir i OK Medveščak Zagreb, zabilježile sve tri pobjede rezultatom 2:1 u setovima, pretekla ih je ekipa naših susjeda OK Funtana Vrsar koja je zabilježila dvije pobjede od po 3:0 i poraz 1:2 od Poreča, što je ekipi naših susjeda u konačnom zbiru donijelo 7 bodova i naslov prvaka Hrvatske.

Nakon Prvenstva Hrvatske pred ekipom Poreča predstoje još obveze u Županijskom prvenstvu gdje su među najboljim ekipama i jedne su od najvećih pretendenata za naslov prvakinja Istarske županije.

Ekipa Poreča nastupila je u sastavu : Dora Rajko, Ema Poropat, Eleonora Popović, Tea Purini, Hana Kukac, Aleksandra Šehanović, Melani Terzić, Serena Tumiati, Helena Dimić uz vodstvo trenera Irene i Vedrana Rogović.

OK Poreč

Print Friendly, PDF & Email
MTB ture