NEWS

Mirku Banoviću, osnivaču i predsjedniku karate kluba Finida, priznanje Hrvatskog karate saveza

Vjekoslav Šafranić i Mirko Banović
06.12.2017. 23:13; Učitavanja: 484; Početna / Sport / Mirku Banoviću, osnivaču i predsjedniku karate kluba Finida, priznanje Hrvatskog karate saveza

Veliko i hvalevrijedno priznanje za Mirka Banovića; osnivača, predsjednika i glavnog trenera Karate kluba FINIDA Poreč te predsjednika Karate saveza Istarske županije.

U petak 01.12.2017. u Zagrebu je održano redovno godišnje okupljanje Karate odbora za veterane koji djeluje pri Hrvatskom karate savezu. Okupili su se tako veterani koji su uvelike obilježili karate u Hrvatskoj te mu dali svoj značajan doprinos. Prilikom navedene svečanosti predsjednik Odbora za veterane, gosp. Vjekoslav Šafranić i predsjednik Hrvatskog karate saveza, gosp. Stjepan Čelan uručili su priznanja zaslužnim i istaknutim pojedincima.

Jedan od nagrađenih pojedinaca na spomenutoj svečanosti bio je i gosp. Mirko Banović; osnivač, predsjednik i glavni trener Karate kluba FINIDA te predsjednik Karate saveza Istarske županije,  kome je tako Hrvatski karate savez i Odbor za veterane dodijelio priznanje za nesebičan doprinos i zasluge u razvoju hrvatskog karate sporta!

Možemo samo zaključiti da je ovo još jedno zaista vrijedno i veliko priznanje za već istaknutog i renomiranog porečkog sportskog djelatnika, gosp. Banovića te potvrda njegovog kvalitetnog rada u porečkom karate klubu, ali i u županijskom karate savezu, koje je upravo gosp. Banović svojim radom, trudom i zalaganjem uzdigao na vrlo visoki i zavidni nivo.                 

 

Karate klub FINIDA Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S