NEWS

Međunarodni nogometni turnir za dječake “Dream cup Poreč” od 15. do 17. lipnja u Zelenoj laguni

detalj s prošlogidišnjeg turnira
14.06.2018. 00:25; Učitavanja: 247; Početna / Sport / Međunarodni nogometni turnir za dječake “Dream cup Poreč” od 15. do 17. lipnja u Zelenoj laguni

Na kompleksu nogometnih igrališta u porečkoj Zelenoj laguni od petka do nedjelje, 15. do 17. lipnja 2018., drugu će se godinu za redom odvijati pravi festival dječjeg nogometa. Na redu ne naime drugi Dream Cup Poreč, međunarodni turnir za dječake, na kojem će u dvije uzrasne kategorije, do 11 godina i do 9 godina i mlađih nastupiti ukupno 32 momčadi, članovi 20 klubova iz Mađarske, Austrije, Slovenije, Švicarske i Hrvatske.

        U konkurenciji U-11 nastupiti će tako između ostalih i momčad mađarskog prvoligaša Diosgyora. Istarski nogomet predstavljati će momčadi Novigrada, pulskog Uljanika, Funtane, Višnjana, Vrsara, te kao svojevrsni domaćin i dvije momčadi polaznika tradicionalnog ljetnog kampa porečkog Jadrana koji u tom uzrastu brani naslov pobjednika. Iz Austrije stižu Cro Vienna i Polska Wien, iz Mađarske Labdarugo Akademia, iz Slovenije Izola, a iz Švicarske Aare-Rhy Team, dok će iz ostalih dijelova Hrvatske nastupiti Union iz Podstrane, stobrečki Primorac, te Nopo iz Gornje Vrbe kraj Slavonskog Broda.        

U konkurenciji U-9 čak tri momčadi imati će otvorena škola zagrebačkog Dinama, nastupiti će i mađarski Diosgyor koji brani naslov pobjednika, austrijski GAK iz Graza i Cro Vienna, slovenska Izola. Od istarskih momčadi nastupiti će Uljanik, Vrsar, Iskra iz Vineža, Rovinj, Pazinka, te dvije momčadi polaznika ljetnog kampa Jadrana. Iz ostalog dijela Hrvatske dolaze Union iz Podstrane i stobrečki Primorac.

Prvi dio turnira, u kojem će se u svakom uzrastu momčadi natjecati podijeljene u četiri skupine, odvijati će se u petak od 16.30 do 19 sati. U subotu će se u 9.45 sati održati službeno otvorenje turnira nakon kojeg od 10 do 13, te od 15 do 17.30 sati slijedi nastavak natjecanja po skupinama. Završnica turnira s razigravanjem za konačan poredak u nedjelju počinje u 9 sati. Polufinalne utakmice za oba uzrasta na programu su u 12.30 sati, a finala u 14 sati.

Sva događanja na turniru možete pratiti na službenoj mrežnoj stranici www.dreamcupporec.com, te na Facebook stranici Dream Cup Poreč.

Print Friendly, PDF & Email
max 2