NEWS

Marino Poropat novi predsjednik ženskog kuglačkog kluba Istra

kuglačice-2018
07.11.2018. 23:18; Učitavanja: 268; Početna / Sport / Marino Poropat novi predsjednik ženskog kuglačkog kluba Istra

Na nedavno održanoj izvanrednoj Izbornoj skupštini ženskog kuglačkog kluba Istra iz Poreča došlo je do promjene dosadašnjeg predsjednika Kluba, gdina Matu Vasilja, a njegovu funkciju preuzeo je gdin Marino Poropat.

Nakon osamnaest godina uspješnog vođenja porečkih kuglačica, gdin Vasilj je podnio ostavku na tu funkciju zbog nemogućnosti obavljanja iste.
Vasilj je došao na čelo Kluba 2000. godine i svojim neumornim radom, odricanjem i angažmanom, koje je prenašao i na igračice stvorio je solidan i uspješan Klub. Klub koji igra značajnu ulogu u domaćem prvenstvu, ali i na međunarodnoj sceni.
Skupština je povjerenje za dalje vođenje Kluba dala mladom i ambicioznom Marinu Poropatu, koji je do sada bio član Izvršnog odbora.
Njegovo prvo vatreno krštenje i bolje upoznavanje sa igračicama bilo je na Europskom prvenstvu u Sarajevu početkom listopada, gdje se pokazao kao dobar vođa. Nadamo se da će Marino biti isto tako uspješan kao i gdin Vasilj do sada. 
Skupština je odabrala i novog člana Izvršnog odbora i to gdina Tomislava Ljuštinu.

Vodstvo Kluba sada čine Marino Poropat kao predsjednik, Ružica Močibob-tajnica, Marijana Liović, Vjera Mušković, Sergo Zorko, Silvano Ritossa i Tomislav Ljuština kao članovi IO. 

ŽKK Istra

Print Friendly, PDF & Email
MAX opće  S