London International Awards zlato i srebro za Hrvatsku i Studio Sonda

SvVital_Coll_LIA_01
02.11.2017. 14:07; Učitavanja: 206; Početna / Gospodarstvo / London International Awards zlato i srebro za Hrvatsku i Studio Sonda

London International Awards – LIA nagrada jedna je od najprestižnijih u svijetu dizajna, oglašavanja, digitela i tehnologija. Ove godine čak dvije LIA nagrade – zlato i srebro – dolaze u Vižinadu, za kolekciju Piquentum, čime je Studio Sonda postao jedini dobitnik iz naše zemlje

S početkom studenoga 2017. objavljeni su dobitnici London International Awards – LIA nagrade, jedne od najprestižnijih u svijetu dizajna, oglašavanja, digitela i tehnologija, utemeljene 1986. godine. Nakon desetodnevnog žiriranja održanog u Las Vegasu, članovi žirija odlučili su u Hrvatsku poslati 2 nagrade, obje za rad Kolekcija Piquentum. Tako je Studio Sonda postao jedini dobitnik iz naše zemlje, ostvarivši značajan uspjeh u kategoriji dizajna pakiranja vina (zlato) i kategoriji grafički dizajn (srebro).

Predsjednik žirija za dizajn, Bobby C Martin, osnivački partner u The Original Champions of Design prokomentirao je: “Radovi su nas iznenadili, predstavljali su selekciju izvrsnosti no u konačnici uspjeli smo odabrati uistinu najbolje!”

“Želim čestitati Studiu Sonda na osvajanju čak dviju LIA statua. 2017 je bila nevjerojatna godina s odličnim radovima i osvojiti LIA nagradu nije bio nimalo lak posao. Žiri je zbilja zahtjevan, radove smo pregledavali jedan po jedan, uvijek iznova, vraćali im se i na kraju sam sigurna da smo izabrali ono najbolje u 2017-oj”, izjavila je Barbara Levy, predsjednica LIA nagrada.

Više o nagrađenom radu možete pronaći na sljedećem linku: http://sonda.hr/kolekcija-piquentum-sv-vital-121314/

PR

 

Print Friendly, PDF & Email
Oktober fest S