NEWS

Laguna Poreč i Vinistra potpisali ugovor o poslovnoj suradnji do 2019. godine

logopl2059
19.04.2017. 14:39; Učitavanja: 194; Početna / Gospodarstvo / Laguna Poreč i Vinistra potpisali ugovor o poslovnoj suradnji do 2019. godine

Laguna Poreč i Udruga vinogradara i vinara Istre – Vinistra potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji čiji je cilj promocija vina i vinarstva Istre, te stvaranje dodatnih motiva dolazaka turista u destinaciju. Tako je dogovoreno da će Laguna Poreč biti sponzor sajma VINISTRA sljedeće tri godine.

Laguna Poreč i ove će godine biti zlatni sponzor 24. sajma vina i vinarske opreme – Vinistra, a Zlatno sponzorstvo obuhvaća osiguravanje smještajnih kapaciteta gostima Vinistre, korištenje kongresne dvorane te manjih dvorana za logističke potrebe, kao i logistiku za potrebe ocjenjivanja, radionice i degustacije, kao i B2B događaje i after party.

Munskänkarna, jedna od najvećih, neprofitnih, vinskih udruga na svijetu s ukupno više od 25.000 članova i 170  sekcija po cijeloj Švedskoj i svijetu, odabrala je Istru kao svoju vinsku regiju 2017. godine, a Istra je već prošle godine svrstana u top 10 najboljih vinskih destinacija Europe. Rezultat je to četvrt stoljeća predanog rada s jasnim ciljevima, vinara okupljenih tada u ambicioznu udrugu Vinistra. Ovakav ugovor s Lagunom Poreč i daljnji intenzivni rad na promociji Poreča i Istre kao regije vina ima i ulogu stvaranja dodatnih motiva dolazaka u destinacije i razvoj eno turizma.

Povodom Vinistre, u terminu od 12.05. – 15.05.2017. Laguna Poreč pripremila je  za svoje goste posebne pogodnosti. Rezervacijom smještaja u Hotelu Plavi ili Hotelu Laguna Molindrio u Poreču svi gosti dobivaju 50% popusta na ulaznicu za Vinistru i 50% popusta na povratnu kauciju za čaše.

Laguna Poreč PR

Print Friendly, PDF & Email
MTB ture