NEWS

Kuglanje: Marijana Liović niže pobjede

Vije6898-9414
12.05.2018. 22:45; Učitavanja: 133; Početna / Sport / Kuglanje: Marijana Liović niže pobjede
Nakon uspješne odrađene sezone u 1.HKL , kapetanica naše ekipe ne miruje, već uspješno nastupa na turnirima bilo domaćim, bilo međunarodnim.
Igrajući na turnirima postigla je hattrick pobijedivši na tri turnira u nizu, što je nepoznato da li je nekome uspjelo do sada.
Prvi nastup je bio u Delnicama na turniru „Samir“ gdje je postigla solidan rezultat od 594 srušenih čunja.
Slijedio je međunarodni turnir u Postojni,  gdje je konkurencija bila jača jer je nastupila kompletna Slovenska reprezentacija.  Marijanu baš jaka konkurencija inspirira i opet je bila najbolja sa čak 626 srušenih čunjeva.  
Treći turnir održao se u Zaprešiću na novoj šesterostaznoj kuglani.  Tu je Marijana pokazala  umijeće kuglanja i dokazala da je stvarno najjača kada treba. Srušila je ogromnih 674 čunja i time postavila rekord kuglane, a i svoj osobni rekord.
Sada joj još preostaje zajedno sa ekipom odigrati četvrtfinale, a nadamo se i polufinale i finale Kup-a RH i otići na zasluženi odmor.
Šteta što zbog poslovnih i obiteljskih razloga neće nastupiti na pojedinačnom Svjetskom Kupu koje se igra u Rumunjskoj od 20. svibnja gdje nastupa naš drugi kuglački biser Nataša Ravnić Gašparini.
 
ŽKK Istra

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S