NEWS

Kuglači “Istre” prvi dio sezone završili pobjedom i novim ekipnim rekordom

17.12.2018. 10:32; Učitavanja: 98; Početna / Sport / Kuglači “Istre” prvi dio sezone završili pobjedom i novim ekipnim rekordom
kuglanje

U 9. kolu 1.B Hrvatske kuglačke lige jug kuglači Istre iz Poreča gostovali su kod ekipe Kleka iz Ogulina.

Kuglači Istre su na najbolji mogući način odradili posljednju utakmicu 1.dijela sezone. Utakmica je završila rezultatom 7:1 u korist Istre i s čak 156 čunja viška, a svemu tome treba nadodati novi ekipni rekord Istre koji sada iznosi 3627 čunjeva.

Tokom cijele utakmice Porečani su držali kontrolu u svojim rukama i nisu dali domaćinima prostora da rezultat krene u krivom smjeru.

U prvom bloku igrača Nadir Ravnić sa 592 čunja i Božidar Katić sa maestralnih 644 čunja otvaraju utakmicu sa 2:0 i +72 čunja za Istru.

U drugom bloku igrač s nešto slabijom igrom Željko Matošević (576) gubi poen, ali zato Nikica Kučan s velikih 627 čunjeva ne dozvoljava da domaćin ima prostora za povratak u utakmicu. Prije zadnjeg bloka igrača rezultat je 3:1 i +128 čunja za naše.

U trećem, završnom bloku utakmicu privode kraju Dario Prađeno s velikih 621 čunjeva i Tomislav Kovač sa 567 čunjeva svega 1 više od protivnika. Semafor na kraju pokazuje 7:1 i +156 čunja u korist Istre i put Poreča odlaze 2 vrlo vrijedna boda.

Nakon prvog dijela sezone pri pogledu na tablicu vidimo koliko je liga zanimljiva i da doslovno do zadnjeg kola neće se znati prvak koji prelazi u 1.A ligu, ali niti onaj koji ispada iz lige.

Istra dijeli 3. mjesto s još 5 ekipa dok su Bojovnik – Trilj i Plitvice na diobi prvog mjesta sa svega bodom prednosti.

Slijedi pauza do sredine siječnja u kojoj će da ostanu u ovoj zavidnoj formi igrači Istre međusobno odigrati turnir kluba (6 nastupa na ukupni rezultat) i nastupati na turnirima u Puli,Otočcu,Ozlju….

Drugi dio sezone nastavlja se 12.1.2019. kada naši igrači gostuju kod vodeće ekipe lige Bojovnika iz Trilja.

Svima sretni blagdani i sretnu i uspješnu novu 2019.godinu žele uprava i igrači Muškog kuglačkog kluba Istra.

MKK Istra

Print Friendly, PDF & Email
ATP 2019 CENTRAL
Galerija S