NEWS

Košarkaši Poreča aktivni – dječaci osvojili 4.mjesto u županijskoj ligi, predkateti bolji od Umaga…

33137332_1146984728773249_2028045100034031616_o
22.05.2018. 19:50; Učitavanja: 106; Početna / Sport / Košarkaši Poreča aktivni – dječaci osvojili 4.mjesto u županijskoj ligi, predkateti bolji od Umaga…

FINALE LIGE DJEČAKA ISTARSKE ŽUPANIJE – KK POREČ OSVOJIO 4. MJESTO
KK UMAG : KK POREČ 40:39

Brenko, Fazlić, Vučemilović, Lukić 3, Jurica 7, Nazić 5, Deković, Vadinjof, Puniš D. 15, Matin 5, Šmorhaj 4, Lučić, Miličević

U srijedu, 16.05.2018., u utakmici za 3. mjesto lige dječaka KSIŽ, košarkaši KK Poreča odmjerili su snage sa košarkašima iz Umaga.
Utakmica je bila puna borbe i želje za pobjedom sa obje strane. Iako je početak utakmice bio bolji za ekipu iz KK Umaga, naši su dečki u drugoj četvrtini sustigli protivnika te se do samog kraja utakmice nije mogao zaključiti pobjednik. Bilo je tu puno borbe, ali i puno izgubljenih lopti koje je protivnik dobro iskoristio. Ova borbena, neizvjesna i dramatična utakmica na kraju je završila pobjedom domaćina i to samo sa jednim poenom razlike (40:39).
Čestitke domaćinu na pobjedi i osvojenom trećem mjestu, ali i velike čestitke i našim košarkašima na borbi i osvojenom četvrtom mjestu.

Bez obzira na poraz u ovoj utakmici, mi smo ponosni na vas. Naša očekivanja bila velika jer smo znali da vi to možete, međutim na kraju je falilo možda samo malo više sreće, želje i hrabrosti.
Sada se trebate još više truditi i biti redovitiji i discipliniraniji na treninzima te uložiti puno više truda na usvajanju košarkaškog znanja. Potencijala za uspjeh imate, a mi se nadamo i vjerujemo da ćete taj potencijal pretvoriti u kvalitetu!

Stoga samo hrabro jer trud uvijek na kraju donese i uspjeh!
???


MINIBASKET LIGA ISTARSKE ŽUPANIJE

KK POREČ : KK STOJA II 10:19
KK PAZIN : KK POREČ 40:14

Za KK Poreč su igrali: Valković, Ljubović, Mehmedović Amar i Anes, Trutanić, Arizanović, Dodaj, Majkus Leo i Matteo, Miličević, Lazarević, Vučemilović-Vranjić, Tesla

U nedjelju, 20.05.2018. naši su najmlađi sudjelovali na minibasket turniru u Puli te odigrali dvije utakmice protiv cura iz Stoje i ekipe iz Pazina.
Iako su u obje utakmice poraženi, u igri su na trenutke pokazali da se sa malo više borbenosti i pažnje mogu uspješno nositi i sam jačima od sebe. U utakmici protiv cura iz KK Stoje bili su dosta dobri i borbeni ali na kraju su ipak cure pobijedile. U drugoj utakmici, ekipa iz Pazina nas je nadigrala zahvaljujući većoj agresivnosti i boljom preciznošću u šutu, pogotovo neposredno pod košem.
Bez obzira na ove poraze, bilo je ovo dobro iskustvo i neka vrsta jačanja samopouzdanja za završni turnir koji nas očekuje u Novigradu.

Bravo dečki i samo hrabro naprijed!?


LIGA PREDKADETA ISTARSKE ŽUPANIJE – POBJEDA KK POREČA

KK UMAG: KK POREČ 49:60

Puniš K., Oštir 8, Pačarić 6, Bilić 20, Vivoda 5, Benković 17, Nazić 2, Šmorhaj 2

U ovu utakmicu naši su košarkaši ušli odlučno i hrabro čime su od samog početka ostvarili veliku prednost i to održavali tijekom cijele utakmice.
Dobra igra u obrani i osvojene lopte dopustile su nam postizanje laganih koševa u tranziciji. Dečki su ovu utakmicu odigrali smireno te su dobro procijenili protivnika i time ostvarili kontrolirane šuteve sa distance. Iako je bilo i pokojih grešaka poput izgubljenih lopti, promašenih zicera i grešaka u obrani, svi su dali svoj doprinos u ostvarenju pozitivnog rezultata.

Čestitke dečkima i samo tako naprijed! Nadamo se da će vam nedavno započeti rad na fizičkoj pripremi te trud i rad na treninzima donijeti uspješne rezultate u budućnosti!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S