NEWS

Još tri predstave i koncert Techno Vikingsa na 11. Zlatnom zubu

11. Zlatni zub u porečkom kazalištu
08.03.2018. 19:27; Učitavanja: 111; Početna / Lifestyle / Zabava / Još tri predstave i koncert Techno Vikingsa na 11. Zlatnom zubu

Uz najavne Kauboje Teatra Exit u prvom su tjednu 11. Zlatnog zuba, porečkog festivala komedije i smijeha, izvedene četiri predstave, a ovoga su vikenda na programu još tri. Stand-up Neshe Bridgesa, Za umrijet od smijeha (Teatar Rugantino i Kazalište Planet art) i završna Djevojačka večer (INK Pula) pobudili su velik interes, pa je ulaznice moguće nabaviti još samo za pomoćna sjedala. Festival završava u nedjelju dodjelom nagrada i koncertom grupe Techno Vikings.

Monodrama Samo jedna žena u izvedbi Matije Prskalo otvorila je 1. ožujka 11. Zlatni zub, a do kraja tjedna u porečkom su kazalištu izvedeni triler komedija Ubojstvo u klubu Quasimodo (Kazalište PlayDrama i HNK Zadar), dječja predstava Hrvatska bajkovnica (Teatar Naranča) te stand-up Nikole Đurička.

Kakvi su dojmovi publike saznat ćemo u nedjelju, 11. ožujka, kad će, nakon predstave Djevojačka večer uslijediti dodjela nagrada najboljim predstavama. Publika tradicionalno bira pobjednike jačinom pljeska, a dodjeljuju im se nagrade Zlatni i Srebrni zub. Svečanost dodjele nagrada vodit će poznati Porečan Valentino Gašparini, plesač, glumac i animator koji svoje vještine pokazuje i dokazuje djelovanjem u Udruzi USB Poreč, a sve će završiti koncertom Techno Vikingsa u foajeu kazališta.

Ulaznice su gotovo rasprodane

Za završnu predstavu Djevojačka večer (INK Pula) ulaznice su već danima rasprodane, kao i sva pomoćna sjedala. One koji su ovoga puta ostali bez svoje ulaznice razveselit će najava iz Pučkog otvorenog učilišta Poreč – predstava će ponovo gostovati u kazalištu, a novi datum bit će objavljen uskoro! U međuvremenu, za stand-up Neshe Bridgesa prodaju se pomoćna sjedala, kao i za predstavu Za umrijet od smijeha, pa oni koji još nisu 11. Zlatni zub mogu posjetiti u petak ili subotu. Izložba Laža fotomontaža ostaje otvorena do 17. ožujka. 

U praksi se pokazalo da manji dio rezerviranih ulaznica ostane nepodignut do početka predstave, pa se pomoćna sjedala u tom slučaju sele na redovna. Organizatori zato mole one koji su rezervirali ulaznice, a ne mogu doći na predstavu da ih otkažu kako bi na njihovo mjesto mogao doći netko drugi. Također, svi posjetitelji festivala pozivaju se da iskoriste mogućnost kupnje povoljnijih karata u pretprodaji (do 24 sata prije predstave), jer su na dan predstave i rezervirane i slobodne ulaznice (ako takvih još bude) dostupne po višim cijenama.

Ulaznice u pretprodaji kupuju se na blagajni kazališta u radno vrijeme: pon-sri 10-12 h, čet-sub 18-20 h. U nedjelju se blagajna otvara u 19 sati. Za pitanja i rezervacije javite se u radno vrijeme blagajne na broj telefona 052 887 223 ili na Facebook Kazališta Poreč.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S