NEWS

Javni poziv za iskazivanje interesa za rekonstrukciju i adaptaciju građevine u Novoj Vasi sa prenamjenomu poslovno-javnu građevinu

20.03.2014. 12:54; Učitavanja: 143; Početna / Obavijesti / Natječaji / Javni poziv za iskazivanje interesa za rekonstrukciju i adaptaciju građevine u Novoj Vasi sa prenamjenomu poslovno-javnu građevinu
grad-logo

Upravni odjel za upravljanje gradskom imovinom Grada Poreča – Parenzo pokrenuo je postupak radi iskazivanja interesa za rekonstrukciju i adaptaciju građevine Dom u Novoj Vasi.
Pozivaju se svi zainteresirani prihvatljivi podnositelji zahtjeva da kao nositelji pokretanja potrebnih promjena u društvenim, gospodarskim i drugim razvojnim aktivnostima dostave svoje programe za realizaciju rekonstrukcije i adaptacije granevine izgranene na k.č. 82/2, k.č. 82/11 i k.č. 82/3, K.O. NOVA VAS, u Novoj Vasi – Grad Poreč-Parenzo, kroz projekat dugoročnog zakupa.

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva: domaće fizičke ili pravne osobe.

Prihvatljive aktivnosti: radovi na obnovi, sanaciji, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji i modernizaciji objekata izgranen na k.č. 82/2, 82/11 i 82/3, sve k.o. Nova Vas, ukupne površine od 225 metara četvornih za kojeg treba pripremiti projektno tehničku dokumentacija potrebnu za izdavanje potrebnih dozvola i suglasnosti sukladno važećoj prostorno planskoj dokumentaciji, a čija će realizacija pridonijeti povećanju gospodarskog standarda i usluga, kroz projekat dugoročnog zakupa.

Prihvatljivo trajanje projekta: provedba programa započinje potpisivanjem ugovora, a završetak svih aktivnosti na provedbi rekonstrukcije i adaptacije granevine izgranene na k.č. 82/2, k.č. 82/11 i k.č. 82/3, K.O. NOVA VAS mora se planirati u roku od 2 (dvije) godine od potpisa ugovora.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 15. travnja 2014. godine, a programi se šalju pisanim putem u zatvorenim omotnicam na adresu: Grad Poreč-Parenzo, Obala M. Tita 5, Poreč sa naznakom ZA JAVNI POZIV NOVA VAS.

Sva dokumentacija dostupna je u prostorijama Upravnog odjela za upravljanje gradskom imovinom Grada Poreča-Parenzo u Poreču, Obala M. Tita 5. Sve detaljne informacije te pomoć oko pripreme programa možete potražiti u Gradskoj upravi Grada Poreča-Parenzo, svakim radnim danom osim četvrtka, od 08,00 – 11,00 h uz prethodnu najavu na broj telefona 052/451-099, int. 125.

Print Friendly, PDF & Email
MAX opće  S