NEWS

U Dječjem tjednu veselo je u DNDu

5
04.10.2017. 12:41; Učitavanja: 125; Početna / Lifestyle / Ostalo / U Dječjem tjednu veselo je u DNDu

Crvenkapice i Crvenkapići u utorak ujutro otjerali su kišu uz pomoć odgajatelja Valeta i njegove harmonike, kako bi veselo vozili mali biciklistički poligon u organizaciji DV Crvenkapica i DND-a. Bilo je zabavno i slikovito, kako to samo i može biti kad se djeca nečega ouzbiljno prime.

Dječji tjedan nastavlja se pun energije i osunčan. Srijeda je bila u znaku BAJKAONICE DND-a – to je kutić u kojem se čitaju bajke, a izrađen je u sklopu projekta Saveza društava Naaša djeca, koji je financirala tvrtka Nivea Hrvatska. U Bajkaonicu u DND-u je stigla skupina djece iz DV Radost,teta Snje im je čitala priču o Ivanu, Sivom vuku i zlatnojh ptici. Potom se Bajkaonica otputila do DV Smiješka, gdje su mališani čuli priču o Medi prljavku. Teta Snje je smislila i igrice za poslje bajki, kako bi djeca zapamtila pouke iz priča.

A kad se s djecom tako lijepo igrate, za uzvrat obično dobijete i pjesmu. Vrrtićari, doduše, znaju iznuditi i obećanje za ponovni susret.

Srijeda je bila i u znaku prijema novog člana DND-a. Pristupnicu je potpisala ravnateljica Divna Radola u prisustvu djece. U velikoj-maloj obitelji DND Poreča sada su dva vrtića kolektivni članovi: Crvenkapica i Radost.  

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S