NEWS

Ivan Milohanić, član županijskog drugoligaša Veleniki osvojio je naslov boćarskog prvaka Istre u disciplini pojedinačno klasično.

Pojedinačno Poreč
30.07.2018. 18:18; Učitavanja: 187; Početna / Sport / Ivan Milohanić, član županijskog drugoligaša Veleniki osvojio je naslov boćarskog prvaka Istre u disciplini pojedinačno klasično.

Nakon što je prošle godine na županijskom prvenstvu u Svetoj Mariji na Krasu stigao do finala u kojem ga je zaustavio tek reprezentativac Nenad Tadić iz Istre Poreč, Milohanić je ove godine na prvenstvu odigranom na porečkim boćalištima u Špadićima i na Gradskom kupalištu, otišao do kraja, do najviše stepenice pobjedničkog postolja dokazavši još jednom svoju kvalitetu koja nadilazi županijski drugoligaški rang.
Milohanić je na ovogodišnjem prvenstvu pobijedio čak četiri igrača dvaju prvoligaških klubova, u skupini Tadića (13:8), te Benjamina Guština iz Pule (9:7), u četvrtfinalu Đordana Ferenca iz Istre Poreč (13:0), a u finalu i reprezentativca Darijana Živolića iz Pule (13:10). Prethodno je u polufinalu savladao i Jana Počekaja iz trećeligaša Ročkog Polja (13:5) uzvrativši mu tako za jedini poraz koji je od njega doživio na prvenstvu, u natjecanju po skupinama (13:1).
Počekaj se pak drugu godinu za redom na prvenstvu Istre okitio brončanom medalju, a u susretu za 3. mjesto je savladao također “brončanog” Stevena Benolića iz Istre Poreč (13:9) što mu je bila druga pobjeda nad prvoligaškim boćarom na ovom prvenstvu nakon što je u skupini nadvisio Benjamina Guština (12:6).

(IBS)

PRVENSTVO ISTRE POJED – rezultati

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX GAMING S