NEWS

Istra Inspirit obogaćuje program na klizalištu u Vrsaru s predstavom ‘Božićna šumska pustolovina’

Istra Inspirit2_manuel_paljuh (1)
27.12.2018. 14:32; Učitavanja: 167; Početna / Lifestyle / Zabava / Istra Inspirit obogaćuje program na klizalištu u Vrsaru s predstavom ‘Božićna šumska pustolovina’

Nova božićna priča Istra Inspirita pod nazivom ‘Božićna šumska pustolovina’. Predstava koja ima jaku ekološko-edukativnu komponentu bit ce izvedena na klizalištu u Vrsaru, u četvrtak 27.12.2018. s početkom u 18.00 sati, te ponovo u četvrtak 03.01.2018. u 18.00 sati.

Kroz novu božićnu priču Istra Inspirita posjetitelji upoznaju Kontiće, malu, ali vrijednu obitelj koja potječe iz šume Kontije pokraj Limskog kanala, a čija je zadaća štititi i brinuti se o zdravlju šuma u Istri, od Motovunske šume do Park – šume Šijana. Međutim, pokazuje se da je stanje s čistoćom u šumama sve gore i Kontići su primorani pisati Djedu Božićnjaku i tražiti ga da im pomogne otkriti tko onečišćuje šume u Istri. Zajedničkim će snagama preobraziti Škovacona i naučiti ga kako pravilno razvrstavati otpad, zašto su šume bitne i kako može pomoći u očuvanje prirodne baštine, zajedno s Djedom Božićnjakom. Režiju i ovog puta potpisuje Petra B. Blašković, scenografiju Sedina Cerovac, glazbu Andrej Pezić, a u glumačkoj postavi su Frano Novljan, Šandor Slacki, Sedina Cerovac i Miroslav Cerovac.

Drago nam je što se ponudi Istra Inspirita pridružila jedna nova božićna priča,  inspirirana brigom o okolišu te prirodnom baštinom Istre koja ima značajnu ekološku, kao i edukativnu komponentu. Božićna pustolovina Kontića očarat će i velike i male te podsjetiti kako svi trebamo biti ekološki osviješteni, kao što su vrijedni Kontići, a s njima od sada i Djed Božićnjak.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
ATP 2019 CENTRAL
Galerija S