NEWS

Istarska zimska liga u trčanju ove sezone i u Sloveniji

zimska-liga-2014
12.10.2018. 10:36; Učitavanja: 249; Početna / Lifestyle / Zabava / Istarska zimska liga u trčanju ove sezone i u Sloveniji

S. Zrinić Terlević, Glas Istre
U organizaciji Sportskog društva Trickeri ove će se zime održati nova Zimska liga u trčanju. Kako kažu organizatori, ljeto je gotovo, dani su sve kraći, zima kuca na vrata, a da bi se prezimilo treba se dobro zagrijati, što najbolje ide s trčanjem.

Međunarodna liga

– Ove godine imat ćemo nekoliko bitnih novina. Nažalost, nakon mnogo godina, “otišao” nam je Tupljak, ali zato u ligu ulazi novi, po mnogočemu interesantni domaćin – Sečovlje u Sloveniji. Stoga liga postaje nešto o čemu prije 14 godina nismo mogli ni sanjati – postaje međunarodna.
Prvo kolo održati će se u Medulinu, dok će zadnje kolo, odnosno finale lige, biti u Umagu, kažu organizatori.

Glavni sponzor lige za ovu sezonu je kao i prošle godine Plava Laguna d.d. te će naziv ovosezonske lige biti “Istarska zimska liga u trčanju powered by Plava laguna”.
Uz nju će i dugogodišnji partner Lige, Vina Matošević, na svakom kolu najbržeg muškog i ženskog natjecateija nagraditi bocom vina, a uz to će biti organizirane i nagradne igre u kojima će pobjednici dobivati poklone sponzora. I dalje ostaju “stari” partneri Optika Passage i Vitalis, a medijski pokrovitelji su Glas Istre, Radio Istra, Radio Maestral i Regional express.

Start u Medulinu

– Kao i svake godine imat ćemo predprijave i uplate za klubove, udruge i grupe, a ove godine i za individualce da bi se izbjegle gužve na prvom kolu. Svaki klub mora dostaviti listu sa svim potrebnim podacima nat jecatelia na email: [email protected] Podsjećamo da su imena vezana za startni broj stoga ga nije moguće prenijeti na drugu osobu, a liste se moraju dostaviti najkasnije do 26. listopada, naglašavaju iz Sportskog društva Trickeri.

Prije svakog kola bit će organizirane i utrke za djecu i to: predškolarci do 250 metara, 1- 4 razred do 500 metara; 5 – 8 razred do 1000 metara.

S. ZRINIĆ TERLEVIĆ, Glas Istre

Datumi

1. kolo – 4. studenog – Medulin, AK Medulin

2. kolo –18. studenog – Poreč, Porečki ljubitelji trčanja 3. kolo – 2. prosinca – Pazin, SO Trickeri

4. kolo – 9. prosinca-Sečovlje, AMD Beli Kamen

5. kolo –13. siječnja Sv.Petar, Općina Sv.Petar

6. kolo – 27. siječnja Rabac, TK Albona extreme

7. kolo – 10. veljače Vodnjan, AK Vodnjan

8. kolo – 24. veljače Pula, DSR Maraton Uljanik

9. kolo – 3. ožujka- Umag, Olimpik Umag

Print Friendly, PDF & Email
ATP 2019 CENTRAL
Galerija S