NEWS

I ove godine se na Porečkom Delfinu očekuje više od tisuću plivača

Porecki-Delfinplivaci3
03.08.2018. 13:18; Učitavanja: 235; Početna / Lifestyle / Zabava / I ove godine se na Porečkom Delfinu očekuje više od tisuću plivača

Najveći rekreativni plivački događaj u Hrvatskoj posjetiteljima i ove godine priprema zanimljive   plivačke utrke, vaterpolo turnir, izvrsne nagrade i bogati cjelodnevni zabavni program

Ovogodišnje izdanje Porečkog Delfina održat će se u subotu, 1. rujna, kad će staza u sjevernom porečkom akvatoriju, s prekrasnim pogledom na starogradsku jezgru, ugostiti više od tisuću plivača.

Glavni događaji na manifestaciji su natjecateljski CRO CUP plivački maraton na 5.000 metara, i rekreativni maratoni na 1.500, 3.000 i 5.000 metara. Rekreativni maratoni mogu se plivati prsno, leđno ili bilo kojom drugom disciplinom, a sudionici mogu koristiti i rekvizite kao što su peraje ili luftmadrac.

Pored toga, u Sport zoni na plaži ispod Valamar Zagreb hotela bit će organiziran turnir u vaterpolu za one momčadskog duha, ali i popularna brzinska utrka Australiana u kojoj se pliva uzastopno po 50 metara, a iz svake utrke ispada zadnji sve dok ne ostane samo dvoje plivača koji se natječu za pobjedu. Za prva tri mjesta u Australiani osigurane su i novčane nagrade, a svi zainteresirani plivači mogu se prijaviti na e-mail adresu: [email protected].

Sudionicima plivačkog maratona će u Relax zoni od 10 do 14 sati biti dostupne kratke besplatne masaže, a ostali gosti i posjetitelji imat će tom prilikom 50 posto popusta na masaže.

Inače, organizator Porečkog Delfina je Klub za daljinsko plivanje i sportsku rekreaciju Poreč, uz potporu Grada Poreča i TZ grada Poreča, a Valamar Riviera je glavni sponzor događaja. Sve novosti o Porečkom Delfinu mogu se pratiti na službenoj web stranici www.poreckidelfin.com te na službenoj Facebook stranici.

Print Friendly, PDF & Email
Max City Advent S