I gradonačelnik Peršurić i SDP Poreč osudili današnji nemili događaj na porečkoj Rivi

06.07.2017. 18:01; Učitavanja: 814; Početna / Obavijesti / I gradonačelnik Peršurić i SDP Poreč osudili današnji nemili događaj na porečkoj Rivi

Izjava gradonačelnika Lorisa Peršurića povodom događaja na gradskoj rivi 6. srpnja 2017.

U ime svih građana Poreča i svoje osobno, kao gradonačelnik, ali prije svega kao Porečan, najoštrije osuđujem nemili događaj koji se zbio danas u podne na porečkoj rivi. Napominjem kako se radi o izoliranom događaju i naglašavam da su naši sugrađani ali i svi gosti u Poreču i dalje sigurni. U stalnom sam kontaktu s policijom i pozivam je da u što kraćem roku riješi slučaj.  

Gradonačelnik Loris Peršurić


ČUVAJMO JAVNI RED I MIR TURISTIČKOM POREČU

SDP Grada Poreča neugodno je iznenađen nemilim događajem, koji je unio nemir među naše sugrađane i goste, a u kojem je došlo do oružanog sukoba većeg broja osoba i dogodio se danas oko podneva na rivi starogradske jezgre Grada Poreča.

Ovakve kriminalne scene sa ozlijeđenim osobama, prezentiraju vrlo ružnu sliku stanja sigurnosti u Gradu Poreču i široj zajednici, što dovodi do potrebe žurnog preispitivanja stanja sigurnosti naše turističke destinacije.

SDP Grada Poreča, ovim putem, apelira na nadležne institucije, očekujući od njih ekspeditivnu i pravičnu reakciju, čime bi se trebala poslati poruka svima, da niti ne pomišljaju, a pogotovo ne reagiraju na ovakav, neprimjeren, način kojm se ugrožava život i zdravlje ljudi te narušava javni red i mir.

Obzirom da se u nepuna dva tjedna ponovio oružani incident u samom središtu našeg grada, očekujemo od gradonačelnika Lorisa Peršurića i predsjednika Gradskog vijeća Grada Poreča-Parezo Deana Pauletića, da u najkraćem roku sazovu hitnu sjednicu Gradskog vijeća sa točkom dnevnog reda Izvješće o stanju sigurnosti u Gradu Poreču-Parenzo.

 

U Poreču, 06. srpnja 2017 godine

 

GO SDP-a Poreč

Rodoljub Kosić, Predsjednik

Print Friendly, PDF & Email
Lanterna summer nights