NEWS

Humanitarni teniski turnir parova Colours Of Tennis održan u Umagu i Novigradu

Colours of tennis - day 1 - 033
23.10.2017. 10:09; Učitavanja: 173; Početna / Lifestyle / Zabava / Humanitarni teniski turnir parova Colours Of Tennis održan u Umagu i Novigradu

Ovoga vikenda na terenima Tenis akademije u Umagu i teniskim terenima Aminess Maestral hotela u Novigradu održao se prvi humanitarni teniski turnir parova  Colours Of Tennis.  Poznatim licima pridružili su se bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, član Parnog Valjka Berislav Blažević, pjevač Miro Ungar, bivši sportaš i komentator Božo Sušec te mnogi drugi, a sudjelovalo je ukupno 24 sudionika. Turnir su podržali i poznata lica kao Ana Stunić, Nenad Hervatin, Dean Pelić, Josipa Pavičić Berardini i mnogi drugi.
U finalu turnira susreli su se Božo Sušec i Ivan Paoletić te Miro Ungar i Tomislav Raca, a pobjedu je odnio par Ungar-Raca u tie-break-u.
Za treće mjesto igrali su Marko Škorić te Sergio Cittar te Dubravko Šimenc i Marin Filiplić, a ovoga puta uspješniji je bio par Šimenc- Filiplić u tie break-u. Program se, uz sportsko događanje, sastojao i od zabavnog dijela – Foto, Food & Wine Point, tombole, glazbe, a za najuspješnije timove osigurane su i vrijedne nagrade!
Sredstva prikupljena tijekom turnira uplatit će se  kupnji radiološkog uređaja za potrebe Doma zdravlja i Hitne pomoći u Umagu. Još ovaj tjedan zainteresirani za donaciju dodatnih sredstava mogu donirati u prostorijama Tenis klubova u Umagu i Novigradu.
 „Raduje me doći u Istru, a u Novigradu sam kao doma, cijelo ljeto sam tu. Pogotovo volim sudjelovati u humanitarnoj akciji. Akcija je hvale vrijedna, druženje je lijepo i siguran sam da će turnir postati tradicionalan i sljedeće godine okupiti još više ljudi“, istaknuo je pjevač Miro Ungar.
Dubravko Šimenc u ime igrača zahvalio je organizatorima turnira:“ Prvo izdanje turnira uvijek je najteže, a mi smo to zajednički napravili. Nadam se da će se tradicija nastaviti, a najveća vrijednost je da smo napravili dobro djelo te stekli nove prijatelje. Čuvajte ovu lijepu priču, to je moja želja za sljedeću godinu“, poručio je nekadašnji vaterpolist i velika sportska legenda Dubravko Šimenc.
Organizatori Colours Of Tennis turnira su  Istra D.M.C, Grad Umag i TK Tennis Team Umag. Partneri i sponzori turnira su bili Turistička Zajednica  grada Umaga, Turistička Zajednica grada Novigrada, Turistička Zajednica grada Buja, Turistička Zajednica Općine Brtonigla, Istraturist Umag d.d., Aminess Hotels & Campsites,  TK Tennis Team Umag, Umag Tennis Academy, Colours of Istria, Istria Experience, Paperworld, Jasno&Glasno d.o.o., grupa FEBRA, Ožujsko pivo uz mnogobrojne medijske pokrovitelje.

Plava laguna PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email