NEWS

Gradonačelnik Peršurić u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

vatrogasci (1)
01.01.2019. 10:13; Učitavanja: 469; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Gradonačelnik Peršurić u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić, zajedno sa svojim zamjenikom Elijom Štifanićem, obišao je u novogodišnjoj noći dežurne službe u gradu – Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč, porečku Ispostavu Zavoda za Hitnu medicinu Istarske županije, Policijsku postaju Poreč i Dom za starije i nemoćne osobe Poreč. 

– Tradicionalno obilazimo sve dežurne službe u novogodišnjoj noći, ne samo službe koje se brinu za našu sigurnost, nego i one koji u ovoj noći obavljaju svoj posao profesionalno kako za pojedince ili obitelji tako i za društvo u cjelini, rekao je gradonačelnik, dodavši kako će veliki dio posla odraditi i radnici komunalnog poduzeća Usluga Poreč pri uređenju grada, kao i prometni i komunalni redari. Djelatnicima i djelatnicama dežurnih službi uručili su prigodne darove, uz želju da u novogodišnjoj noći i idućoj godini imaju što manje intervencija.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
ATP 2019 CENTRAL
Galerija S