NEWS

Gradi se kanalizacija u Velenikima

20180920_123309
22.09.2018. 11:13; Učitavanja: 156; Početna / Lifestyle / Ekologija / Gradi se kanalizacija u Velenikima

Odvodnja Poreč d.o.o. obavještava sve građane da su dana 17.09.2018. godine započeli radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava naselja Veleniki. Vrijednost investicije iznosi 3.200.000 kuna (bez PDV-a). Kanalizacijski sustav naselja Veleniki obuhvaća izgradnju nove mreže gravitacijskih kolektora naselja u duljini od 1.031 m’ i glavni kolektor u duljini od 1.379 m’, kojim će se otpadne vode naselja Veleniki priključiti preko kanalizacijske mreže naselja Varvari na Aglomeraciju Poreč sjever.

Izvođač radova je tvrtka ISKOP d.o.o. iz Sv. Petra u Šumi, a stručni nadzor provoditi će tvrtka FLU-MING d.o.o. iz Rijeke. Dovršetak radova očekuje se krajem mjeseca studenog, a sudionici u gradnji uložiti će sve napore da radove dovrše čim je prije moguće.

Tijekom izvođenja radova na izgradnji kanalizacijskog sustava naselja Veleniki na dionici lokalne ceste LC 50088 (Varvari – Veleniki), ista će biti zatvorena za sav promet te će se promet za naselje Veleniki odvijati privremenom regulacijom prometa obilazno jednosmjernim kružnim putem, ULAZ u naselju Varvari kod škole, a IZLAZ iz naselja Veleniki prema naselju Kosinožići. Promet će se dalje usmjeravati za Poreč preko naselja Kosinožići, Antonci i St.Portun.

Mole se građani za strpljenje, dodatni oprez pri kretanju motornim vozilima tim trasama cesta i u blizini gradilišta te na poštivanje privremene prometne regulacije.

Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na [email protected]

Odvodnja Poreč d.o.o.

U nastavku prikaz privremene regulacije prometa

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
ATP 2019 CENTRAL
Galerija S