NEWS

Grad dodijelio nagrade izvrsnim učenicima Osnovne škole Poreč

učenici-loris
29.06.2018. 22:38; Učitavanja: 664; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Grad dodijelio nagrade izvrsnim učenicima Osnovne škole Poreč

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je danas, 29. lipnja 2018. godine prijem za osmero izvrsnih učenika Osnovne škole Poreč. Posljednja je to generacija koja je cijelo svoje osnovnoškolsko školovanje provela u jednoj školi – OŠ Poreč, jer će od jeseni svoja vrata otvoriti i druga osnovna škola u Poreču i to ona na Finidi.

Roman Knapić, Teo Popović, Nino Stranić, Bruno Brščić, Martina Kuča, Nora Mendica, Leonarda Blažanović i Iman Dželili učenici su koji su sve razrede prošli s 5.0 uspjehom, na čemu im je čestitao gradonačelnik, napomenuvši da se pred njima tek otvaraju razne mogućnosti i da kroz rad i upornost mogu ostvariti sve što zacrtaju. – Iskreno se nadam da ćete jednog dana, po završetku svog školovanja, odlučiti vratiti se u svoj grad i uložiti u njega svoje talente i znanja, rekao je Peršurić.

Ravnateljica OŠ Poreč Nadija Kos zahvalila se u ime škole i učenika na prijemu kod gradonačelnika te izrazila želju da će porečki odlikaši, uz ulaganje rada i truda, u onome čime se budu bavili pronaći zadovoljstvo i gušt. Uz ravnateljicu, prijemu su se pridružile i zamjenica gradonačelnika Sanja Oplanić te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb Vesna Kordić, a odlikašima su uz pohvale uručene i prigodne nagrade.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S