NEWS

Gosti Lanterna Premium Camping Resorta oduševljeni novitetima

The Beat_beach bar
07.08.2018. 11:09; Učitavanja: 614; Početna / Gospodarstvo / Gosti Lanterna Premium Camping Resorta oduševljeni novitetima

Valamar je u proteklih pet godina u ovo kamping ljetovalište uložio više od 300 milijuna kuna.

Jedan od najvećih i najboljih hrvatskih kampova, Lanterna Premium Camping Resort, i ove je sezone za svoje goste pripremio brojne novosti. Među njima su Maro Premium Village, maštovito uređeni camping homeovi ili glamping šatori potpuno prilagođeni  djeci, sportska zona V Sport Park, novi premium homeovi i premium camping suitevi u Marbello Premium Villageu, novi glamping šatori i nova plaža za goste Glamping Villagea, novo mjesto za male zalogaje Mezzino Street Food i još duže biciklističke i pješačke staze. Samo prošle godine u Lanterna Premium Camping Resortu zaživjela su 23 nova koncepta. 

U posljednjih pet godina Valamar Riviera je u ovo kamping ljetovalište uložila više od 300 milijuna kuna, od čega je samo lani uložena gotovo trećina tog iznosa, točnije 98 milijuna kuna. 

I dalje razvijamo tematska naselja jer je potražnja za njima sve veća. Imamo mediteransko naselje, ribarsko, od ove sezone i novi Maro Premium Village za obitelji s djecom. “Dječje” naselje je ograđeno, u njega se ulazi samo s narukvicom i roditelji su bez brige. Mobilne kućice prepune su igračaka i druge opreme za djecu, a u središnjem dijelu je bazen i dječje igralište. U blizini je i aquapark s bazenima za razne dječje uzraste. Restorani su također diferencirani, od specijaliziranih za pizzu i tjesteninu, do mediteranske kuhinje, ribljeg restorana u Tarskoj vali i tuna bay koncepta, snack bara za djecu, smoothie bara u kojem isključivo koriste domaće voće i povrće pa do street fooda s američkim burgerima i nizozemskim frikadelama za što smo uvezli i preuredili američku karavanu iz 1950-ih godina“,  rekao je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove te istaknuo kako Valamar postavlja nove standarde: omogućava plasman lokalnih proizvoda u turizmu, a gostima pruža autentičan doživljaj.

Lanterna Premium Camping Resort je pravi mali grad sa središnjim trgom, tržnicom sa svježim, domaćim proizvodima i svim drugim sadržajima koje jedan grad ima.  

U špici sezone kamp dnevno ugosti i do 10,5 tisuća turista kojima je na raspolaganju oko tri kilometra plaže, oko tisuću mobilnih kućica i mnoštvo parcela, a animacijskim sadržajima, kojih je više od 30, pokrivene su sve dobne skupine.

Prošle godine otvoren je Happy Dog Premium Village za koji je Lanterna Premium Camping Resort dobio nagradu za inovaciju te je na Danima hrvatskog turizma, pod pokroviteljstvom HTZ-a i HGK proglašen Najboljim kampom u Hrvatskoj, a ujedno i Najboljim velikim kampom. Inače, luksuzni resort jedan je od 39 članova prestižnog udruženja Leading Campings of Europe, svake godine niže priznanja njemačkog ADAC-a i nizozemskog ANWB-a koji je prošle godine ovaj Valamarov kamp svrstao među četiri najinovativnija u Europi, a bio je i u finalu izbora za najbolji europski kamp.

Valamar PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Half maraton 2019 S