NEWS

Gospel senzacija iz Južne Karoline na porečkom Adventu

sl_112217113232
24.11.2017. 13:12; Učitavanja: 129; Početna / Najave / Gospel senzacija iz Južne Karoline na porečkom Adventu

Bogat program porečkog Adventa upotpunit će tradicionalni božićni koncert u kazalištu. Pučko otvoreno učilište Poreč i ove godine u grad dovodi vrhunske izvođače afroameričke duhovne glazbe – The Charleston Gospel Singers – a koncert se održava u subotu, 23. prosinca.

Iz Južne Karoline stiže novi umjetnički projekt dvoje izvanrednih izvođača gospela, Mildred Daniels i Tonyja Washingtona. Čuvene glazbenike dugogodišnjeg iskustva i nebrojenih nastupa prate još četiri vokala uz bas, klavijature i bubnjeve. Originalna kombinacija različitih stilova i neke od najpoznatijih duhovnih pjesama razveselit će sve ljubitelje gospela.

Poznati po svojoj toploj komunikaciji s publikom, ovi izvođači nerijetko joj se pridruže tijekom nastupa pa čitava dvorana zapjeva i zapleše zajedno. Nevjerojatna pozitivna energija koju The Charleston Gospel Singers dijele i šire oko sebe večer prije Badnjaka ispunit će i porečko kazalište i posjetiteljima uljepšati blagdansko vrijeme.

Ulaznice za koncert mogu se rezervirati putem online rezervacijskog sustava Učilišta na linku: bit.ly/RezervirajOnline ili kupiti u radno vrijeme blagajne kazališta. U kazalištu će se u predblagdansko vrijeme održati i nagrađivana predstava kazališta Planet Art Posljednja Freudova seansa 14. prosinca, a kompletan program porečkog Adventa dostupan je na adventporec.com.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email